Algemeen

Nieuwe poster Safe House

Het schuiladres van crimineel Denzel Washington en bewaker Ryan Reynolds blijkt toch een stuk minder veilig te zijn dan de CIA dacht.

door Bram de Groot op 03.01.2012 om 08:00 in Algemeen
Eind februari verschijnt Safe House van regisseur Daniel Espinosa (Snabba Cash, 2010) in de bioscoop. In de film zien we Denzel Washington, Ryan Reynolds en Vera Farmiga in de hoofdrollen. De thriller gaat over een door zijn eigen soort zeer gewilde crimineel (Washington) en zijn bewaker (Reynolds). De poster lijkt verdacht veel op een poster van The Bourne Ultimatum (2007).

Safe House draait vanaf 23 februari 2012 in je plaatselijke filmtheater.Wanneer een schuiladres van de CIA het doel is van een groep criminelen, krijgt de leider van dit schuiladres de taak om de crimineel die daar op het moment ondergedoken zit, over te brengen naar een andere veilige locatie. Hieronder de trailer:4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GREAT martial art fan

Avatar

Had nog niet zoveel van deze film gehoord, maar toen ik plots de trailer zag was ik zeer aangenaam verrast en keek ik direct uit naar deze film. Het is inderdaad beetje in dezelfde stijl zoals The Bourne reeks (wat ze tegenwoordig wel vaker doen of proberen tenminste ;)) en inderdaad de poster is ok in die stijl, lekker old school.

Het actie niveau lijkt me wel van vrij hoog niveau en daarom kijk ik er veel naar uit. beetje zoals The Book Of Eli. Goed bezig T+)

Banned

Avatar

Eentje voor op blu ray lijkt mij...

sonnycorleone

Avatar

Prima bios film! De bios is toch niet alleen bedoelt, voor 3d troep!

jaime91

Avatar

sonnycorleone "Prima bios film! De bios is toch niet alleen bedoelt, voor 3d troep!"

Ik ben het niet vaak met je eens maar in dit geval zeker wel! Lijkt mij ook een toffe film om een keer mee te pakken in de bios. De cast is in ieder geval al prima in orde en de beelden zien er top uit.En ben inderdaad blij dat deze voor de verandering NIET in 3D te zien is.

NieuwsFilm

meest populair