Bridesmaids sequel in de maak

Maar hoofdrolspeelster en scenariste Kristen Wiig is daar wellicht niet bij betrokken...

Bridesmaids was een van de succesvolste komedies van 2011. De film van Universal had een budget van 32 miljoen dollar, maar haalde wereldwijd een kleine 300 miljoen dollar binnen. Een sequel leek dan ook onvermijdelijk, en die gaat er dan ook komen.

Belangrijk nieuws is echter dat de kans groot is dat hoofdrolspeelster en scenariste van het eerste deel Kristen Wiig daar niet bij betrokken is.

Volgens The Hollywood Reporter zijn daar meerdere oorzaken voor aan te wijzen. Zo zou Wiig bezig zijn met andere projecten, maar meldt THR ook dat Wiig ontevreden zou zijn met de minieme bonus die zij en de rest van de cast ontvingen.

Dit had Wiig zelf te zeggen over een eventuele sequel: We aren't working on that. Annie and I aren't planning a sequel. We are writing something else.

Universal heeft wel veel interesse in een sequel en denkt na over andere opties. We are over the moon with the success of Bridesmaids, and if we do a sequel we want to get it right. We are talking to filmmakers now about concepts, and if the right one emerges, we'll move forward.

De kans zou groot zijn dat Melissa McCarthy, die veel aandact kreeg door haar bijrol in deel 1, een grotere rol krijgt in de sequel. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

NieuwsFilm

meest populair