Schwarzenegger samen met Stallone in The Tomb?

Hoewel Sylvester eerder nog de plaats van Arnie innam, lijkt het er nu op dat ze samen de boel mogen gaan opblazen.

Afgelopen najaar vernamen we dat Sylvester Stallone de hoofdrol zal gaan spelen in aanstaande thriller The Tomb. Hij nam uiteindelijk de plaats in van Arnold Schwarzenegger, die tot dat moment ook aan het project zat verbonden. Nu komt Ain't it Cool News echter met het nieuws dat beide heren straks misschien wel in de film te zien zullen zijn. Er ligt namelijk een sleutelrol te wachten op Arnie.

De film, die eerder nog geregisseerd zou gaan worden door Antoine Fuqua, vertelt het fictieve verhaal van Ray Breslin, een wereldwijde autoriteit op het gebied van gevangenisbeveiliging. Op een dag wordt hij ontvoerd en opgesloten in een zwaar bewaakte gevangenis die hij zelf heeft ontworpen. Hij moet al zijn kennis gebruiken om te kunnen ontsnappen.

Het script van The Tomb is van de hand van Miles Chapman (Road House 2: Last Call) en werd herschreven door Jason Keller (Machine Gun Preacher, 2012). Mikael Håfström (1408) is momenteel in beeld om de regie te verzorgen.

Ook Bruce Willis toonde een tijdje terug interesse voor het project, maar de actie-ster is nu niet meer in beeld. Hij zal in augustus echter wel samen met Stallone en Schwarzenegger te zien zijn in The Expendables II.



NieuwsFilm

meest populair