Algemeen

Meer Twilight-films onderweg

Men is door de boeken heen, maar wil toch meer films zien.

door Jim Pedd op 16.01.2012 om 10:58 in Algemeen
We hoopten nog zo dat The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 het einde zou betekenen van de liefdesdriehoek van Bella, Edward en Jacob, maar het lijkt erop dat het boek nog niet gesloten kan worden. De baas van LionsGate Entertainment, Jon Feltheimer, vertelde dit tijdens een interview.

LionsGate is sinds kort eigenaar van Summit Entertainment, dat verantwoordelijk is voor de productie van de franchise. 16 november zou daarvan de allerlaatste film uitkomen, maar nu blijkt dus dat men nog plannen heeft met de franchise. De reden hiervoor ligt - hoe kan het ook anders - in geld.

"I'm anticipating 'Breaking Dawn Part 2' being $700 million-plus in worldwide box office," aldus Feltheimer. Dat betekent dat hij verwacht dat de film het beter zal doen dan zijn voorganger, die iets minder dan 700 miljoen binnenhaalde.

Op de vraag of de franchise in de een of andere vorm voortgezet zal worden bij LionsGate antwoordde hij als volgt. "It's hard for me to imagine a movie that does $700 million-plus doesn't have ongoing value. It's an amazing franchise that they have done a great job of maintaining with absolutely no deterioration. So the simple answer is 'Boy I hope so.'"

Daarbij zou de televisie unit van LionsGate mogelijk ingezet worden, om zo een serie rondom de liefdesdriehoek te maken. Op de vraag van de interviewer of dat een mogelijkheid zou zijn antwoordde Feltheimer: "I would certainly hope so."

Overigens wordt ook gewerkt aan de verfilming van The Short Second Life of Bree Tanner. Dat speelt zich ook af in het Twilight-universum.

29 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

De reden hiervoor ligt - hoe kan het ook anders - in geld.:N Gewoon sonde eigenlijk, en ik heb niets met Twilight maar naast de boeken zelf doorgaan met verzinnen vind ik altijd heel apart. Dat ze dan een film maken in hetzelfde universum vind ik dan logischer.

Toepasselijk plaatje:
afbeelding

Frietgezicht

Avatar

Mijn 1ste reactie(hardop) toen ik dit las was (hoe Darth Vader het zou zeggen) Nooooooooooooooo

Masterbrain

Avatar

Ereptile "De reden hiervoor ligt - hoe kan het ook anders - in geld.:N Gewoon sonde eigenlijk, en ik heb niets met Twilight maar naast de boeken zelf doorgaan met verzinnen vind ik altijd heel apart. Dat ze dan een film maken in hetzelfde universum vind ik dan logischer.

Toepasselijk plaatje:
afbeelding"

haha ja dat ziet er wel naar uit, maar de reden is niet altijd geld he, misschien willen ze een wat mature film maken voor de ouderen in plaats van alleen maar tienermeisjes te lokken, pff ik ben het wel zat hoor ...werd door mn vriendin meegesleurd naar breaking dawn en dat was toch wel af en toe :O

Barbossas

Avatar

Ach.. laat ze toch lekker doen. De mensen die het niet willen zien kijken dan maar een andere kant op.

De mensen die het wel graag zien maak je er alleen maar blij mee, dus ik heb er niks op tegen

Gigan72

Avatar

Nein Nein Nein !!!!

jaime91

Avatar

Barbossas "Ach.. laat ze toch lekker doen. De mensen die het niet willen zien kijken dan maar een andere kant op.

De mensen die het wel graag zien maak je er alleen maar blij mee, dus ik heb er niks op tegen"

Ergens heb je gelijk maar het blijft belachelijk dat ze puur omdat ze hier geld in zien de serie steeds meer gaan verkrachten. Puur uitmelken inderdaad ze geven het zelfs soort van toe,terwijl ze met dat geld wat ze hierin pompen beter in andere films en projecten kunnen steken. Slaat gewoon nergens op want neem bijv Harry Potter die reeks bestond uit 7 boeken daarna was de koek op Twilight kan hier nog wat van leren! De koek is gewoon op!

Angelater

Avatar

Volgens mij zit die gast alleen maar dingen te hopen? Dan hoeft het nog niet allemaal te gebeuren O+

UndercoverPanda

Avatar

Belachelijk plan, gelukkig hoef ik ze niet te bekijken. Ik hoop alleen dat andere boekenreeksen hier geen voorbeeld aan nemen, stel je voor dat we dalijk Lord Of The Rings 4 krijgen of Harry Potter 8.. Brr. :r

Rorschach

Avatar

Frietgezicht "Mijn 1ste reactie(hardop) toen ik dit las was (hoe Darth Vader het zou zeggen) Nooooooooooooooo"


KLIK

Chrischzz

Avatar

Ik snap het probleem niet..

Film maatschappij heeft de rechten.. dus kunnen ze er films van maken.
Ze hoeven zich echt niet te houden aan het feit of er wel of geen boeken meer zijn.Misschien is het juist makkelijker om een film te maken van een franchise terwijl er geen boek tegenover staat.


Tuurlijk is het uitmelken, maar ja, geef ze eens ongelijk.. Als je met 100 miljoen er 700 van kan maken.. Zou ik ook doen nl. Die 600 miljoen kunnen ze dan weer in andere projecten steken, waardoor die ene kleine film er misschien toch kan komen..Buiten dat is een 4e film of serie zonder Pattinson natuurlijk niet het geen wat het zou moeten zijn. Hij is tenslotte de persoon waar alle dames voor op hun stoel zitten te soppen.

Arteron

Avatar

UndercoverPanda "Belachelijk plan, gelukkig hoef ik ze niet te bekijken. Ik hoop alleen dat andere boekenreeksen hier geen voorbeeld aan nemen, stel je voor dat we dalijk Lord Of The Rings 4 krijgen of Harry Potter 8.. Brr. :r"


Nouja... tegen een achtste Harry Potter zeg ik geen nee xD

PimSollieFilm

Avatar

Vreselijke commercie dit. Walgelijk.
Maar ze gaan wel weer lekker verdienen! Daar gaat het om.

Lees hier mijn blog over dit onderwerp:

http://pimsolliefilm.blogspot.com/2012/01/twilight-glinstert-door.html

benjamin

Avatar

Vraag me ergens af of er niet een deel van de fanclub gaat afhaken als er een verhaal komt dat niet op een boek gebaseerd is. Maar aan de andere kant zal een groot deel wel opnieuw in kudde richting bioscoop trekken. Alleen superzielig, deze uitmelkerij.

Herkauwer

Avatar

Groot gelijk, de filmmaatschappijen zullen toch door een aantal goede franchises hun geld moeten verdienen om andere films te financieren. Dat dit de oninteressante, maar uiterst succesvolle Twilight-reeks is, is alleen maar voordelig. Dan wordt het uitmelken van andere leuke succesvolle films uitgesteld.

Banned

Avatar

Nee neee neeeee neeeeeeeeeee !!!! Oké ze verdienen veel geld maar ZO slecht dat die films zijn!!!!!

Jonathancrane

Avatar

Ik zou zeggen - Neem wat Xanax Kristen Stewart, en laat ons met rust met deze Twilight zooi !

Frietgezicht

Avatar

UndercoverPanda "Belachelijk plan, gelukkig hoef ik ze niet te bekijken. Ik hoop alleen dat andere boekenreeksen hier geen voorbeeld aan nemen, stel je voor dat we dalijk Lord Of The Rings 4 krijgen of Harry Potter 8.. Brr. :r"


Heel ander publiek die zulke vervolgen niet zouden pikken.
Naar Twilight kijken vooral tienermeiden die ook jarenlang genieten van iets als GTST,die springen een gat in de lucht bij extra films.

Chrischzz

Avatar

Ha! Dacht je dat echt? Ik denk dat er genoeg fans zullen zijn die alles "opvreten" wat met Potter of LotR te maken heeft..

Struin het web maar eens af naar fan-fictions of cosplays..Frietgezicht "Heel ander publiek die zulke vervolgen niet zouden pikken.
Naar Twilight kijken vooral tienermeiden die ook jarenlang genieten van iets als GTST,die springen een gat in de lucht bij extra films."

Chrischzz

Avatar

Niet om Twilight te verdedigen.. Maar wie heeft nu ook echt de films gezien en de boeken gelezen van jullie?

UndercoverPanda

Avatar

Herkauwer "Groot gelijk, de filmmaatschappijen zullen toch door een aantal goede franchises hun geld moeten verdienen om andere films te financieren. Dat dit de oninteressante, maar uiterst succesvolle Twilight-reeks is, is alleen maar voordelig. Dan wordt het uitmelken van andere leuke succesvolle films uitgesteld."


Je doet je naam eer aan :P

Gigan72

Avatar

Chrischzz "Niet om Twilight te verdedigen.. Maar wie heeft nu ook echt de films gezien en de boeken gelezen van jullie?"


Ik heb een uur van deel 1 gezien nou ik onder ga nog liever een Wortelkanaalbehandeling via me kont gat door een blinde met parkinson dat ik nog 1 seconde van deze crap moet zien.

Umbra Orphanus

Avatar

Chrischzz "Niet om Twilight te verdedigen.. Maar wie heeft nu ook echt de films gezien en de boeken gelezen van jullie?"


Naast filmliefhebber ben ik ook een echte boekenliefhebber. ik heb deze boekenreeks verslonden (helaas was deel 2 een dieptepunt). Het is een echte tienermeidenreeks en niet echt hoogdravend, maar zo geschreven dat je enkel verder wilt lezen.
De films zijn op zichzelfstaand niet echt boeiend, alleen voor tienermeiden. Maar als je de boeken gelezen hebt kun je er wel wat uithalen. Echt fantastisch zijn ze niet, maar vond ze niet afschuwelijk. Als boekenfan roep ik heel hard: geen films verzinnen die de schrijfster niet de wereld in geholpen heeft! Dat is natuurlijk afbreuk doen aan haar fantasie en haar geschapen wereld. Die spin-of lijkt me dus wel ok, omdat die gewoon door haar geschreven is.

SeanDeNiro

Avatar

Chrischzz17-01-2012 11:32Niet om Twilight te verdedigen.. Maar wie heeft nu ook echt de films gezien en de boeken gelezen van jullie?|||Zoals een boek over de relativiteitstheorie of snaartheorie, weet je dat sommige boeken je niet liggen. Het stupide feit dat ik las dat in deel III Bella genomen wordt en manlief in een monster verandert geeft mij te denken. Hoeveel mannenhaat kan een mens verdragen? Voor en door vrouwen, zo simpel is het.
Gigan72 17-01-2012 12:20Ik heb een uur van deel 1 gezien nou ik onder ga nog liever een Wortelkanaalbehandeling via me kont gat door een blinde met parkinson dat ik nog 1 seconde van deze crap moet zien.|||Echt humor. Zo denk ik er precies over zonder 1 seconde te hebben gezien. Vooringenomenheid is niet altijd slecht natuurlijk.

eltorro

Avatar

Ach ja, waarom niet.
Van Harry Potter zijn er 8 films en die zijn minstens net zo erg als deze films.

nieuwslaatste nieuws

meest populair