The Expendables 2 krijgt PG-13 rating!

En dat hebben we te danken aan niemand minder dan Chuck Norris...

Waar The Expendables nog een keiharde actiefilm was met R-rating, wordt het vervolg blijkbaar een flink gekuiste actiefilm. Hoofdrolspeler en regisseur Sylvester Stallone bevestigde in een e-mail aan Ain't it Cool dat de film een PG-13 rating krijgt.

Harry, the film is fantastic with Van Damme turning in an inspired performance... Our final battle is one for the ages. The PG13 rumor is true, but before your readers pass judgement, trust me when I say this film is LARGE in every way and delivers on every level. This movie touches on many emotions which we want to share with the broadest audience possible, BUT, fear not, this Barbeque of Grand scale Ass Bashing will not leave anyone hungry...Sly

De vraag is natuurlijk aan wie die rating te wijten valt. De schuldige is gelukkig niet heel moeilijk te vinden. Chuck Norris, die in deze film voor het eerst in tijden weer een actieheld speelt, gaf een week geleden een interview waarin hij vertelde dat hij gevraagd had alle 'vulgaire' taal uit het scenario te verwijderen. Anders zou hij niet mee willen doen aan het project. Naar eigen zeggen hadden de producenten hem zijn zin gegeven en dat blijkt nu dus waar te zijn.

In het vervolg, dat vanaf 16 augustus in de bioscopen te zien is, spelen actiehelden als Stallone, Norris, Jason Statham, Bruce Willis, Mickey Rourke, Jet Li, Arnold Schwarzenegger en Jean-Claude van Damme een rol.



NieuwsFilm

meest populair