Lily Collins toch niet in de Evil Dead remake

De actrice (Mirror, Mirror) kan de herziening van regisseur Fede Alvarez niet met haar andere projecten combineren.

Enkele weken terug kwam het nieuws binnen dat Lily Collins (Mirror, Mirror) de hoofdrol te pakken had in Fede Alvarez's geplande herziening van The Evil Dead. Ze moest de nieuwe, vrouwelijke versie van Ash worden, in Sam Raimi's origineel en de bijhorende sequels nog zo geniaal vertolkt door Bruce Campbell.

Nu komt het jammerlijke nieuws binnen dat Collins de film toch laat schieten. De actrice kan het bij nader inzien niet combineren met haar andere projecten. Jeff Sneider van Variety postte het volgende op twitter:

“Again, in case you missed it, LILY COLLINS is OUT of THE EVIL DEAD reboot due to a scheduling issue. Agents, start your engines…”

Het creatieve team heeft nog ruim een jaar om de cast bij elkaar te verzamelen en de film te maken. Er ligt in ieder geval een script klaar, geschreven door Alvarez en Rodo Sayagues en herschreven door Diablo Cody. Net als het origineel zal de film wederom gaan over gaan over vijf vrienden die op een afgelegen plek het boek van de doden ontdekken en daarmee een demonische kracht loslaten.

De remake moet in Nederland op 25 april 2013 uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair