Beoogd 'Fantastic Four' regisseur weet helemaal van niets

Josh Trank, de man achter Chronicle, heeft nog niets vernomen over de Marvel reboot.

Josh Trank, de regisseur die momenteel op een boel hype kan rekenen door zijn aankomende film Chronicle, werd twee weken geleden in verband gebracht met de geplande Fantastic Four reboot. Fox zou hem op de korrel hebben, maar wil pas actie ondernemen als Chronicle het ook daadwerkelijk een beetje goed doet in de bioscoop. Na een interview met SuperHeroHype blijkt nu dat Trank helemaal van niets weet. Hij zei het volgende:

I know as much as you guys know. I’m totally serious. I know as much as you… I saw that leak online and I was like, ‘Um, okay, I’m trying to finish Chronicle right now.’ This is weird. There’s nothing to say, ‘Chronicle’ is exactly the kind of superhero movie that I wanted to make and, going forward, I want to have some original ideas and different things I’m working on.

Het is natuurlijk nog steeds mogelijk dat Trank de voornaamste kandidaat is voor de reboot, maar het lijkt er niet op dat Fox hem daar van op de hoogte heeft gebracht. De regisseur is na onder meer Akiva Goldsman, David Yates, James McTeigue, Joe Carnahan, Adrien Brody, Amber Heard, Jonathan Rhys Meyers en Bruce Wills de zoveelste die sinds 2009 met het project in verband wordt gebracht. Misschien dat Trank, in tegenstelling tot al die andere namen, zich uiteindelijk wel aan de film waagt.

De reboot komt op zijn vroegst ergens in 2013 uit. Chronicle staat in Nederland gepland voor 15 maart.

NieuwsFilm

meest populair