Algemeen

Nieuwe foto Vin Diesel als Riddick

De opnames zijn volop bezig en Diesel kan het niet laten een setfoto van hemzelf te plaatsen!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd op 30.01.2012 om 14:59 in Algemeen
Een tijdje geleden zagen we de eerste setfoto van Vin Diesel in vol ornaat als personage Riddick zagen voorbijkomen. Vandaag kunnen we nog zo'n foto uit Riddick 3 aan de collectie toevoegen. De foto werd net als de eerdere foto’s op Vin Diesel’s Facebook pagina geplaatst, dus had ook een korte introductie van de acteur zelf.

"Being king has it's perks... yet an alpha Furyan, must return to his primitive state... that animal side.

(low rumble)

GRRRRR... P.s. An early pic from the set of the new Riddick film."

Verraden en voor dood achtergelaten op een troosteloze planeet moet Riddick het in de derde film opnemen tegen buitenaardse roofdieren. In de strijd op leven en dood wordt hij krachtiger en gevaarlijker dan ooit te voren. Al snel krijgt hij af te rekenen met premiejagers uit alle hoeken van het melkwegstelsel.

In deze film krijgt Diesel daarnaast gezelschap van actrice Katee Sackhoff. Speciaal voor jullie hieronder een foto van de actrice.
3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Covington

Avatar

Sexy Starbuck :P

Kurtje79

Avatar

Vergeet Diesel, ik neem de onderste wel.

FilmMaster

Avatar

Vin diesel? Die meid da's pas leuk.