Algemeen

Uiterst knappe fan-art voor The Incredibles 2

Een duidelijk signaal dat een sequel op de Pixar animatiefilm erg gewenst is.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 10.02.2012 om 08:52 in Algemeen
Ondanks dat regisseur Brad Bird onlangs aangaf dat het zeer onwaarschijnlijk is dat we op korte termijn een tweede The Incredibles (2004) kunnen verwachten, geven de fans de hoop niet op. Ene Edwin Rhemrev stuurde de website First Showing een link naar zijn eigen website waarop zeven "concept-arts" staan voor de animatiefilm. Uiteraard door hemzelf gemaakt. En het resultaat is indrukwekkend, zéér indrukwekkend.

Het doel van de grafische artiest Rhemrev: "it would be great if these images could start a buzz around The Incedibles 2, and have Pixar acually do another one." Check hieronder de zeven afbeeldingen!6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Timothy

Avatar

Edwin Rhemrev is overigens een Nederlander. Ik ken hem nog van het Weeklydose forum en hij is een erg getalenteerde artiest.

Bilbo

Avatar

Zag deel 1 in de bios met m'n pa. Heerlijk gelachen met z'n tweeën. Een gevolg is ERG gewenst! Met dat open einde kan het makkelijk!

chewy

Avatar

Beter zit samuel l jackson er weer in als die ijs dude :+

Planethugo

Avatar

chewy "beter zit samuel l jackson er weer in als die ijs dude :+"
die vond ik ook het grappigste ja :)

Banned

Avatar

Zieter echt wel mooi uit! Als kind wou ik doodgraag een vervolg hierop! Laat maar komen. Is Elastigirl haar pakje nu gescheurd ? Benieuwd wat voor verhaal die tekenaar in zijn hoofd heeft. Leuk dat hij ongeveer dezelfde robot laat terug komen! The Incredibles vond ik een van de betere Pixars. Er zat nog goeie actie in die film.

Banned

Avatar

Ik denk dat ik deel 1 nog eens ga kijken. Lang geleden :p.