Eerste beelden 'Seven Psychopaths' met Colin Farrell

Van Martin McDonagh, de regisseur van het uitstekende In Bruges (2008).

Hieronder vind je de eerste beelden van de film Seven Psychopaths, geregisseerd door Martin McDonagh (In Bruges, 2008). De cast bestaat uit Colin Farrell, Woody Harrelson, Christopher Walken en Sam Rockwell.

In de film speelt Harrelson een gangster die gek wordt als zijn hond wordt gestolen door de armoedige acteur (Rockwell). Deze werkt samen met een professionele hondenontvoerder (Walken), die de dieren steelt en vervolgens terugbrengt voor een beloning. Farrell speelt een scenarist genaamd Martin die bezig is met een script genaamd Seven Psychopaths. Langzaam raakt hij betrokken in de stinkende zaakjes van Rockwell en Walken en krijgt hij weer inspiratie voor zijn script.

Gabourey Sidibe is een hondenuitlater die het aan de stok krijgt met Harrelson, terwijl Olga Kurylenko de vriendin van Harrelson is. Abbie Cornish speelt het liefje van Farrell en Tom Waits is Zachariah, een mafkees die met vreemde verhalen uit zijn verleden aan komt zetten voor het script van Seven Psychopaths.

Farrell is louter positief over zijn regisseur:

It’s easy to lose sight of the fact that there are very real and very deep feelings at play in all of his work. They’re just masked by this hugely exorbitant language and very extreme, and at times potentially violent situations. Beneath all that stuff, the truth that lies beneath his writing is compassion — more than he would stake a claim for.

Er is nog geen releasedatum bekend. Volgens IMDb komt hij dit jaar al uit.









NieuwsFilm

meest populair