Algemeen

Rambo V komt er gewoon

Zelfs zonder Sylvester Stallone aan boord wordt de sequel gemaakt.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 11.02.2012 om 14:42 in Algemeen
Sean Hood (Conan the Barbarian, 2011) wordt al een behoorlijke tijd in verband gebracht met een eventuele vijfde Rambo film. Hij schreef zelfs al een script met de naam Rambo: Last Stand. Sylvester Stallone heeft met The Expendables I en II een behoorlijk drukke periode achter de rug en Rambo V werd voorlopig even in de koelkast gezet. Na een lange tijd ging men er steeds minder van uit dat de sequel er ooit nog zou komen, maar niets is minder waar. Hood komt namelijk met het volgende op twitter:

"Rambo 5 on hold as Sly finishes Expendables 2. He hasn't decided if R5 will be an 'Unforgiven' or a 'passing of the torch.'"

Het komt er dus op neer dat de film er zeker komt, maar dat het nog niet duidelijk is of Stallone hem maakt of dat hij het stokje overgeeft aan de volgende. Nu hij na The Expendables II ook weer gaat werken aan The Tomb lijkt het erop dat Rambo V momenteel totaal niet tot zijn prioriteiten behoort.

Wat jullie? Is het een goed idee om Rambo V te maken zonder Stallone?

29 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Paranoid

Avatar

Een Rambo zonder Sly kan gewoon niet. Een film genaamd Rambo zonder Rambo. Nee dat is gewoon belachelijk.

Jonathancrane

Avatar

Pacohell "Rambo zonder Stallone is als Star Trek zonder Shatner"


Dat slaat dus nergens op, want de nieuwe Star Trek was uitzonderlijk goed.

Merlin

Avatar

Sinterklaas zonder sint ... nee. Kerst zonder santa ... ja.
Rambo is de hoofdpersoon waar de film om draait; Terminator is er één van de velen die door Skynet zijn losgelaten op de mensheid. Terminator Salvation was dan ook vermakelijk, ook zonder Schwarzenegger. Rambo zonder Stallone is niet mogelijk, tenzij het inderdaad een jongere versie is ten tijde van het Vietnam conflict.

nietselam

Avatar

Paranoid "Een Rambo zonder Sly kan gewoon niet. Een film genaamd Rambo zonder Rambo. Nee dat is gewoon belachelijk."


Net zoals een 4e bourne film zonder bourne.

GREAT martial art fan

Avatar

Denk niet dat dat zo'n goed idee is, meer heb ik daar niet over te zeggen. Rambo is gewoon Sly en daar kan niks tussen, dus zonder hem ? ik weet het niet :(

Arim

Avatar

Rambo zonder Stallone is als ET zonder alien of Indiana Jones met aliens. Niet doen dus. Ben bang dat een vijfde Rambo zowiezo een deceptie zal zijn. Laat ze eens ophouden met het uitmelken van.

Expendable

Avatar

Ik ben blij dat Rambo V er zal komen, mits Sly weer de hoofdrol op zich zal nemen.

Zoals hierboven ook veel is opgemerkt, is Rambo zonder Sly niet denkbaar. Sly heeft op de set van Headshot laten zien dat de t-shirt nog altijd eruit kan en met de stunts bij The Expendables heeft hij bewezen dat actie nog steeds meer dan goed bij hem past.

Ik hoop dat we Sly weer als Rambo mogen bewonderen.

Go for it Sly!

ntt

Avatar

Rambo is stallone en Stallone is Rambo!!!! Een Rambofilm zonder Stallone is bad. Een Rambofilm met Rambo die stokjes overgeeft is Bad.!!
Als er een Rambo V komt dan moet J.Rambo ten ruste gelegt worden.
Een Epische film met een Grande Finale voor Rambo. Eentje waar hij zich offerd voor het grotere geheel!! Met op het einde een mooie begrafenis,Iets in die geest
Dat zou toch mooi zijn. :'(

Pete_027

Avatar

Rambo 4 was/is een mooi eind voor de serie dus stoppen ermee:Y
En mocht er een vijfde komen zonder Sly dan hoop ik dat het een megaflop wordt:Y:Y

zeurminator

Avatar

Rambo V moet er gewoon niet komen. punt.

Moviemagic

Avatar

Ik wacht wel weer af wat er gaat komen (of niet). Het zal me niet verbazen als er een prequel komt waarin Rambo de training ondergaat met wat vechtscene's in Vietnam. Zelf een reboot is mogelijk in deze tijd. Echter zoals ik al zei: „Ik wacht wel weer af wat er komen gaat!”

Angelater

Avatar

Passing on the torch is gewoon stom; niet nodig. Bij 4 delen houden of Sly. Simpel.

berepoot123

Avatar

Rambo zonder sylvester is als the terminator zonder swarzenegger daarom was terminator salvation zo slecht

Thiver

Avatar

Ik weet niet hoe iedereen dit leest, maar vanuit mijn positie is het gewoon de afweging over wat voor soort film het gaat worden: een film waarin Rambo de laatste van zijn generatie is (vandaar de verwijzing naar Unforgiven) een film waarin Rambo het stokje doorgeeft aan een opvolger (misschien een gedesillusioneerde Irak-veteraan?)... De aanwezigheid van Stallone staat niet eens ter discussie.

SeanDeNiro

Avatar

Er is maar 1 Terminator, er is maar 1 Hannibal Lector en er is maar 1 John Rambo. Geen discussie over mogelijk. Een Rambo V zonder Sly is Ambo V.

nietselam

Avatar

Je kan degene die conam geschreven heeft toch niet serieus nemen?

KeesjeNL

Avatar

Merlin "Sinterklaas zonder sint ... nee. Kerst zonder santa ... ja.
Rambo is de hoofdpersoon waar de film om draait; Terminator is er één van de velen die door Skynet zijn losgelaten op de mensheid. Terminator Salvation was dan ook vermakelijk, ook zonder Schwarzenegger. Rambo zonder Stallone is niet mogelijk, tenzij het inderdaad een jongere versie is ten tijde van het Vietnam conflict."


T+)

Crooker

Avatar

Inderdaad Rambo is Sly net als dat er maar 1 Rocky Balboa is.

audience

Avatar

geertvdheide "Ik blijf het herhalen, maar T3 en T4 waren matig door inferieure scripts en regie, niet door de aan- of afwezigheid van Schwarzenegger.

Verder wel met je eens dat Stallone deze reeks heeft gemaakt tot wat het is (meer dan Arnie in Terminator naar mijn mening). Een Rambo zonder Stallone zou ik dan ook niet graag zien. Dan liever een soortgelijke film die qua naam en verhaal totaal losstaat van Rambo."


Groot gelijk, ik zou zelfs zeggen dat het het team Schwarzenegger-Cameron was die de eerste twee films zo goed maakten. Schwarzenegger zat ook in T3 en die film stonk ook heel hard. Dus ik denk niet dat indien in T5 een 70+ jaar Schwarzenegger aantreed dat dat de film plots goed zou maken. Ik denk zelfs dat dat geen goed idee is aangezien ik absoluut niet inzie hoe een bejaarde Schwarzenegger nog geloofwaardig een terminator kan spelen.

Pacohell

Avatar

Rambo zonder Stallone is als Star Trek zonder Shatner

Masterbrain

Avatar

Hahah mischien die gast van Conan reboot Jason Momoa maar eens Rambo laten spelen....maar niet heus


Rambo 5 komt gewoon maar dan met Sly , dat hij na EX 2 zich alleen maar wil storten is onzin , want dit jaar 2012 komen 2 films van sly namelijk
Bullet en Expandables 2 en 2013 The Tomb en ik ga er van uit dat Rambo 5 er ook aankomt in dat jaar , dus 2 films in 2012 en 2 in 2013, maar als sly nu rustig aan wil doen per film snap ik het ook wel , want hij wordt er niet elke dag jonger op en hetzelfde geldt voor Arnie en mede collega's rourke , van damme etc

T+) go sly

Jonathancrane

Avatar

Gewoon dat Arnie en Stallone binnen komen in deel 5 om het stokje over te dragen aan Taylor Lautner en zeggen - Fuck You Assheulllllllllll !

Decepticon

Avatar

Thiver "Ik weet niet hoe iedereen dit leest, maar vanuit mijn positie is het gewoon de afweging over wat voor soort film het gaat worden: een film waarin Rambo de laatste van zijn generatie is (vandaar de verwijzing naar Unforgiven) een film waarin Rambo het stokje doorgeeft aan een opvolger (misschien een gedesillusioneerde Irak-veteraan?)... De aanwezigheid van Stallone staat niet eens ter discussie."
Ja, zo lees ik het ook. Stallone zal er gewoon de hoofdrol in spelen.
Rambo en Rocky zijn 'zijn kindjes', dus hij zal Rambo, net zoals Rocky 6, waardig af willen sluiten.

Ik hoop dat hij zijn broer Frank een rolletje geeft, als zijn broer in de film. Want hij komt thuis op t einde van Rambo 4. Dat zou mooi zijn.
Ik zag Frank Stallone toevallig afgelopen weekend in een aflevering van de sitcom Yes Dear. Het kon wel een tweeling zijn.

jaime91

Avatar

ntt "Rambo is stallone en Stallone is Rambo!!!! Een Rambofilm zonder Stallone is bad. Een Rambofilm met Rambo die stokjes overgeeft is Bad.!!
Als er een Rambo V komt dan moet J.Rambo ten ruste gelegt worden.
Een Epische film met een Grande Finale voor Rambo. Eentje waar hij zich offerd voor het grotere geheel!! Met op het einde een mooie begrafenis,Iets in die geest
Dat zou toch mooi zijn. :'("

Ja klinkt goed,ben het verder volkomen met je eens,een Rambo zonder Stallone kan gewoon niet maar toch...laat ze maar eens met iets komen,stel het is zo ontzettend slecht (waar ik 90% zeker van ben) dan kan je hem nog altijd gewoon negeren.Zoals hierboven al gezegd deel 4 had een mooi en passend einde en je bent niet verplicht deze te gaan kijken,maar misschien levert het wel een goede actiefilm op. Denk het niet hoor maja you never know.;)

Jonathancrane

Avatar

Rambo V komt er gewoon met Stallone anders is het gewoon THE LAWWWWWWWWWW !

caspervs

Avatar

Ik hoop dat Sly gewoon meedoet, ander krijg je weer de zoon van John Rambo die gaat vechten ofzo...

geertvdheide

Avatar

berepoot123 "rambo zonder sylvester is als the terminator zonder swarzenegger daarom was terminator salvation zo slecht"

Ik blijf het herhalen, maar T3 en T4 waren matig door inferieure scripts en regie, niet door de aan- of afwezigheid van Schwarzenegger.

Verder wel met je eens dat Stallone deze reeks heeft gemaakt tot wat het is (meer dan Arnie in Terminator naar mijn mening). Een Rambo zonder Stallone zou ik dan ook niet graag zien. Dan liever een soortgelijke film die qua naam en verhaal totaal losstaat van Rambo.

Frietgezicht

Avatar

Huh?Haha wtf,Rambo misschien zonder Sly??
En die gozer wil zeker ook in de nieuwe Terminator en Rocky spelen?