Geen Twilight meer voor Robert Pattinson

Als er nog meer vampier-mens-weerwolf liefdesfilms komen, dan is dat zonder Pattinson.

Korte tijd geleden hoorden we nog dat er mogelijk na The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 nog meer Twilight-films zouden volgen. Dat is natuurlijk niet gek, aangezien de eerste vier films in de serie al 2,5 miljard dollar met de verkoop van bioscoopkaartjes wisten binnen te slepen. Nu blijkt echter dat hoofdrolspeler Robert Pattinson zichzelf te oud vindt voor een zesde film.

Dit vertelde hij tijdens de première van de film Bel Ami, waarin hij de hoofdrol speelt. "I'd be curious what Stephenie would write, but I just think I'd probably be too old," vertelde hij aan de pers. "I'm already too old. But yeah, it'd be kind of interesting."

Schrijfster Stephenie Meyer werkte eerder al aan een vijfde boek voor in de serie. Dat boek volgde het verhaal van het eerste boek, maar dan vanuit het perspectief van vampier Edward (Pattinson). Midnight Sun, zoals het genoemd werd, lekte echter uit, en dus besloot Meyer er niet verder aan te werken.

Ondertussen is het nog een paar maanden wachten op de nieuwe Twilight-hysterie die op 14 november weer zijn volle sterkte weer zal bereiken. Dan komt de laatste film in de serie namelijk uit.



NieuwsFilm

meest populair