Video

Nieuwe trailer Cabin in the Woods

Horrorfilm van Joss Whedeon, regisseur van The Avengers.

door Arman Avsaroglu op 07.03.2012 om 10:40 in Video
Hieronder zie je een nieuwe trailer van de film The Cabin in the Woods. De film is geproduceerd en geschreven door Joss Whedon, ook de regisseur van superheldenfilm The Avengers. Regisseur is Drew Goddard en hoofdrollen zijn voor Kristen Connolly, Chris Hemsworth, Anna Hutchison, Richard Jenkins en Bradley Whitford.

In The Cabin in the Woods brengt een groep vrienden een weekend door in een verlaten hut in de bossen. Het loopt in het honderd als blijkt dat de hut voor heel andere doeleinden wordt gebruikt dan een weekendje chillen.11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Ik zie alleen een wit vlak, maar ik denk dat het deze is. Wel leuk om te lezen dat Joss Whedon samen met Chris Hemsworth bij dit project worden genoemd Smiley face

Jonathancrane

Avatar

De film ziet eruit alsof het 1 van de betere horror films van het jaar wordt, al is dit meer een tv-spot dan een echte trailer. 40 seconde is wel erg weinig.

Ik hoorde vanochtend dat er praat is over een Cloverfield 2 zonder het found footage materiaal. Kortom - Ze gaan een Godzilla remake maken !

Gigan72

Avatar

Jonathancrane " Ze gaan een Godzilla remake maken !"


Dat is al oud nieuws en het wordt geen remake
Ze gaan gewoon een nieuwe maken die niets met die crap versie uit 1998 te maken heeft.
Het wordt een Godzilla film zo als Godzilla moet zijn een God of Destruction en niet zo mietje wat weg rent voor het leger zo als in de 1998 versie.

11qqaazz

Avatar

Ziet er meer uit als een aktie film....

Decepticon

Avatar

Ereptile "Ik zie alleen een wit vlak, maar ik denk dat het deze is. Wel leuk om te lezen dat Joss Whedon samen met Chris Hemsworth bij dit project worden genoemd Smiley face"
Ja dat is hem hoor :E
Ziet er erg goed en kon idd wel eens een van de betere horrors worden dit jaar.

Jonathancrane

Avatar

Gigan72 "Dat is al oud nieuws en het wordt geen remake
Ze gaan gewoon een nieuwe maken die niets met die crap versie uit 1998 te maken heeft.
Het wordt een Godzilla film zo als Godzilla moet zijn een God of Destruction en niet zo mietje wat weg rent voor het leger zo als in de 1998 versie."


Gigan72, als je duidelijk leest gaat het niet over een Godzilla remake. Ik stel voor een bezoekje bij de Hans Anders.

Drew Goddard heeft in een interview gisteren zijn plannen voor Cloverfield 2 bekend gemaakt. Dat is nieuw nieuws, en wordt inderdaad geen remake :-S

benjamin

Avatar

Voor wie nog interesse heeft: zoek niet te veel op over deze film! Het script zou al gelekt zijn, dus al je niet goed oppast, stoot je misschien wel op de ontknoping. Heb zelf de pech gehad, dus bij deze een kleine waarschuwing.

Trailers zien er hoe dan ook wel vet uit.

B0ris

Avatar

11qqaazz "Ziet er meer uit als een aktie film...."

Not sure if srs.... Dit ziet er echt wel eng uit!

11qqaazz

Avatar

B0ris "Not sure if srs.... Dit ziet er echt wel eng uit!"


Ok, er is geen echt misterie. wat er gebeurt valt meteen in de trailer te zien. Er is een hut in het bos en er zitten (rijke/machtige/gestoorde) mensen in een bunker onder de grond die iedereen een voor een afmaken. 30 tot 45 minuten op het eind van de film besluiten de (bewoners/tieners/slachtofers) terug te vechten, zoals in elke Amerikaanse horor.

Protoxix

Avatar

Thor maakt ze wel af met z'n hamer :P

NothingPersonal

Avatar

De cabin in deze woods lijkt wel verdomd veel op die uit The Evil Dead.

NieuwsFilm

meest populair