Algemeen

Michael Bay stelt Turtles fans gerust

Zijn verrassende uitlatingen over de oorsprong van de schildpadden zorgden nogal voor wat opschudding.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 20.03.2012 om 17:24 in Algemeen
Gisteren zorgde Michael Bay voor enige commotie door te melden dat de nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles film een oorsprongverhaal zal bevatten waaruit zal blijken dat de schildpadden aliens zijn in plaats van mutanten. Bay, die de film produceert via zijn Platinum Dunes, probeert de fans daarom nu gerust te stellen. Hij zegt het volgende:

Fans need to take a breath, and chill. They have not read the script. Our team is working closely with one of the original creators of Ninja Turtles to help expand and give a more complex back story. Relax, we are including everything that made you become fans in the first place. We are just building a richer world.

Het scenario komt van Josh Appelbaum, Andrew Nemec, Art Marcum, Matt Holloway en John Fusco. De regie is in handen van Jonathan Liebesman (World Invasion: Battle Los Angeles, 2011). De vijfde speelfilm rondom onze groene vrienden staat gepland voor Kerstmis 2013.

24 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Beetje zwak van Bay dit hoor. Als hij de fans echt gerust wilt stellen, kan hij toch echt beter naar de fans luisteren, ipv zijn zin doordraven en het goed proberen te praten.

jaime91

Avatar

Ik weet het niet maar ik zie uberhaupt de combi Michael Bay en de Turtles niet echt voor me. Laat de man gewoon doen wat hij wil doen als het uiteindelijk een baggerfilm blijkt te zijn die niets met de Turtles te maken heeft en puur uit zijn hoofd komt sla ik hem over maar als ik zoiets heb van AWESOME dan ga ik hem gewoon zien. Ik wacht het rustig af..

Ereptile

Avatar

Banned "Hier valt geen goeie film uit te halen."


Het is ten minste wel een beter idee dan waar Bay nu meer aankomt. Er is een verschil tussen:
Alien schildpad mutanten uit de ruimte of een Alien Ooze dat aardse schildpadden (en een rat) veranderd in mutanten. ;)

jaime91

Avatar

CoStarring "Zitten we hier echt op te wachten joh?
De Turtles kennen we nou wel hoor...
Verfilm dan een andere 80s Cartoon zoals M.A.S.K of C.O.P.S."

Daar ben ik het niet mee eens,oke dat de jaren 80/90 generatie de Turtles kennen is logisch maar de generatie daarna kent de Turtles waarschijnlijk alleen van die slechte cartoons op Jetix bijv en van die anime film een paar jaartjes terug. Die weten helemaal niet dat er in de jaren 80/90 ook liveaction films gemaakt zijn die inmiddels toch ook alweer gedateerd zijn.

Daarbij wordt het ook wel weer eens tijd voor een goede live action Turtles film de laatste stamt namelijk alweer uit 1993 (toen was ik 2) die hopelijk ook een stuk volwassener van toon is.

nietselam

Avatar

Misschien komen ze uit de toekomst, uit een tijd dat de turtles de aarde hebben overgenomen en gaat de film rise of the planet of the turtles heten.

CoStarring

Avatar

Zitten we hier echt op te wachten joh?
De Turtles kennen we nou wel hoor...
Verfilm dan een andere 80s Cartoon zoals M.A.S.K of C.O.P.S.

Sand

Avatar

Waarschijnlijk zal hij het wel in een vorm gieten zoals bv.
de mens doet chemische proeven op een andere planeet en loopt uit de hand en zo ontstaan de turtles ofzo..
of crashen een nucliare racket op een vreemde planeet waardoor ze ontstaan..

om zo toch maar te houden dat het gemuteerde aliens zijn ofzo :)

WiXX

Avatar

Ereptile "Beetje zwak van Bay dit hoor. Als hij de fans echt gerust wilt stellen, kan hij toch echt beter naar de fans luisteren, ipv zijn zin doordraven en het goed proberen te praten."


Michael Bay en niet zijn zin erdoorheen duwen? Haha laat me niet lachen, die gast denkt dat hij god is en het altijd juist heeft.

En waarom wil Bay een rijker achtergrondverhaal? Tis niet dat hij er gebruik van gaat maken in zijn film. Hoogstens een intro van 1 minuut die je even bijpraat en dan komen de special effects als een malle op je af.

Het draait bij de Turtles allemaal om de Ooze, van mij mag dat spul uit de ruimte komen. Maar de turtles zelf dus niet meneer Bay.

Chrischzz

Avatar

Of.. ze worden samen met wat andere dieren als proef de ruimte ingestuurd. En nadat er cosmischestraling hun shuttle heeft bestraald, komen ze terug als gemuteerde schildpadden met een voorkeur voor pizza en martial arts... Alleen hunnie benne goed en de andere dieren slecht..

Klinkt als...


Krijgen we later een Avengers/Turtles cross-over..

WiXX

Avatar

Chrischzz "Niet om Bay te beschermen ofzo, maar:

- Bay produceerd, hij regisseerd dit niet
- Bay 1 van de weinige is die nog real-life stunts en effecten/explosies gebruikt. Iets wat tegenwoordig van wienig regisseurs gezegd kan worden."


Ik heb ook niks tegen de special effects guy die Bay is. Hij gebruikt als regisseur zijnde altijd hetzelfde truucje.

Laagstaande zon met helicopters zodat er lensflares komen. Spaceshuttle met laagstaande zon zodat er lensflares komen. Net na een battle een moeilijk kijkende hoofdrolspeler met een laagstaande zon zodat er lensflares komen. Owja, allemaal in slowmotion natuurlijk.

Het is niet iemand die creatief is maar hetgeen wat hij doet, doet hij goed. Nu blijkt het alweer dat zijn creativiteit mijlenver weg is. En creativiteit moet je niet verwarren met fantasie, want dat heeft hij wel.

ntt

Avatar

Ik ben niet negatief opgesteld jegens Bay.
Maar na het A Nightmare on Elmstreet fiasco Ben ik toch wel sceptisch. Ben benieuwd hoe hij de Footsoldiers en Shredder gaat omzetten. :?

movieplanet124

Avatar

Meschien komen er alien turtels op aarde en die gaan het op nemen tegen de normale turtels. Je weet het nooit met die Micheal Bay zijn fantasie.Kijk maar naar transformers we zullen het zien wat die er van gaan bakken spannend ik ga het zeker volgen.

CaptainCab

Avatar

Als ze nou eens de originele comics verfilmden en alle verkrachtingen daarvan (beginnende met de jaren 80 animatieserie) negeerden...

Angelater

Avatar

Uit dit bericht kunnen we vernemen dat het nog steeds aliens worden O+

Ereptile

Avatar

WiXX "Het draait bij de Turtles allemaal om de Ooze, van mij mag dat spul uit de ruimte komen. Maar de turtles zelf dus niet meneer Bay."


Wat je nu opnoemt is al meteen een beter idee :D

skullsplitter

Avatar

WiXX "Het draait bij de Turtles allemaal om de Ooze, van mij mag dat spul uit de ruimte komen. Maar de turtles zelf dus niet meneer Bay."


Dit. Maar ik hoop dat ze zo verstandig zijn dit ook te begrijpen.

Remco

Avatar

WiXX " Laagstaande zon met helicopters zodat er lensflares komen. Spaceshuttle met laagstaande zon zodat er lensflares komen. Net na een battle een moeilijk kijkende hoofdrolspeler met een laagstaande zon zodat er lensflares komen. Owja, allemaal in slowmotion natuurlijk."


Dit is precies waarom ik zijn films niks vind. Daar komt nog bij dat het woord subtiel niet in zijn woordenboek voorkomt. Alles moet lawaai maken en rammelen ook al is er verder totaal geen interesse of opbouw in de karakters.

benjamin

Avatar

Rijkere achtergrond? Komaan, is er iemand die dit nu echt helemaal gelooft, beetje flauwtjes de fans naar het hoofd praten. Het blijven dus aliens, maar nu iets anders gezegd.

Banned

Avatar

Ereptile "Wat je nu opnoemt is al meteen een beter idee :D"


Hier valt geen goeie film uit te halen.

r8gingbull

Avatar

Gelukkig vetrouw ik micheal bay met zijn kwaliteiten(ahum)

Kilian

Avatar

Humm stelt mij nog niet helemaal gerust,
sowieso dat micheal bay iets als ninja turtles doet kan voor mij niet heel goed worden.

11qqaazz

Avatar

Nou ja....April zal wel een Hote babe worden...dat is de posetieve garantie die we hebben...

Chrischzz

Avatar

WiXX "En waarom wil Bay een rijker achtergrondverhaal? Tis niet dat hij er gebruik van gaat maken in zijn film. Hoogstens een intro van 1 minuut die je even bijpraat en dan komen de special effects als een malle op je af."


Niet om Bay te beschermen ofzo, maar:

- Bay produceerd, hij regisseerd dit niet
- Bay 1 van de weinige is die nog real-life stunts en effecten/explosies gebruikt. Iets wat tegenwoordig van wienig regisseurs gezegd kan worden.

TheRock

Avatar

Micheal Bay en verhaal, is het al 1 april??