"Geef Michael Bay een kans met de Turtles!"

TMNT bedenker Peter Laird vindt dat we Bay het voordeel van de twijfel moeten geven.

Onlangs vernamen we van producent Michael Bay dat de nieuwe film rondom de Teenage Mutant Ninja Turtles een oorsprongverhaal zal bevatten waaruit zal blijken dat onze favoriete schildpadden geen mutanten, maar aliens zijn. Dit zorgde bij veel fans voor nogal wat opschudding. Bay rageerde vervolgens door te zeggen dat men zich niet druk moet maken aangezien hij samenwerkt met één van de originele bedenkers van de Ninja Turtles om zo tot een groter en complexer achtergrondverhaal te komen.

Co-bedenker Peter Laird heeft zich nu over dit alles uitgesproken en hij verdedigt Bay tot op een zeker punt. De TMNT veteraan is van mening dat we moeten afwachten wat er terecht komt van dit plan, dat er ook in zijn ogen op het eerste gezicht niet al te best uit ziet. Laird is ook niet dolenthousiast over het idee om de Turtles aliens te laten zijn, maar is meer dan zijn fans bereid om ervoor open te staan. Hij zegt het volgende:



Ergens vindt Laird het idee wel geniaal. Het volgende zegt hij met een combinatie van oprechtheid en sarcasme.

“I have realized that in one way it IS truly a genius notion.[F]or the first time… someone has come up with a way to have as many freakin’ Turtles as they want. I mean, if the TMNT are actually members of an alien race, there could be a whole PLANET of them! Joy.”

Het scenario komt van Josh Appelbaum, Andrew Nemec, Art Marcum, Matt Holloway en John Fusco. De regie is in handen van Jonathan Liebesman (World Invasion: Battle Los Angeles, 2011). De vijfde speelfilm rondom onze groene vrienden staat gepland voor Kerstmis 2013.



NieuwsFilm

meest populair