Algemeen

Colin Firth in remake Intouchables?

De succesvolle Franse filmhit krijgt een Amerikaanse remake van de regisseur van Bridesmaids.

door Arman Avsaroglu op 30.03.2012 om 15:37 in Algemeen
De Franse filmhit Intouchables, die ook in Nederland een groot succes is, krijgt een Amerikaanse remake. Dat wisten we al langer, maar nu zijn ook de eerste namen bekend die bij het project betrokken zijn.

De film zal worden geregisseerd door Paul Feig, bekend van Bridesmaids. En voor een van de hoofdrollen is de Britse Oscarwinnaar Colin Firth in onderhandelingen.

De film, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, gaat over de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een rijke man die verlamd is en in een rolstoel zit en een donkere man uit de sloppenwijken van Parijs, die zijn verzorger wordt. Het is in Frankrijk de op een na best bezochte film uit de geschiedenis.

Firth komt in aanmerking voor de rol van de verlamde man in de rolstoel. Kandidaten voor de andere hoofdrol zijn nog niet bekend.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

timdekw

Avatar

TOTAAL overbodige remake. Ik heb deze film tijdens het PAC festival gezien en het is voor mij, tot nu toe, de beste film die ik dit jaar gezien heb. Een remake kan het origineel nooit overtreffen, vooral niet wanneer Feige er een Bridesmaids (leuke film hoor) tintje doorheen gooit, dan wordt het gewoon ordinair... :N

FilmMaster

Avatar

Amerikanen zijn wel een stel on originele gasten.
Waar is hollywood toch mee bezig.

Een remake kan het origineel echt niet overtreffen,no way.

batmaster

Avatar

Gewoon ondertitels leren lezen Amerikanen. Bij Milenium begreep ik het nog wel, want het zag er best wel tv-film achtig uit. Ik vind die van Fincher ook veel beter. Maar bij deze film is het niet echt nodig. Echt een typisch Franse film. Ach ja, wat ik al eerder zei, ik zal niet meer raar kijken als er straks een remake komt van The Godfather.

Steve-O

Avatar

Lekker boeiend dat er een remake komt. Je beslist alsnog zelf of je 'm überhaupt gaat zien. Wat ook nogal belangrijk is, wat jammer genoeg ontzettend veel mensen vergeten, is dat de originele NIET VERDWIJNT als er een remake van gemaakt wordt!!!!!!

PimSollieFilm

Avatar

Bekijk op mijn blog wat ik vind van Amerikaanse remakes:

http://pimsolliefilm.blogspot.com/2012/03/de-kloof-die-taal-heet.html

Feya13

Avatar

Gisteren Intouchables gezien. Beste film van dit jaar tot nu toe!
Remake is inderdaad totaal overbodig, maar houd die americanen maar eens tegen :(

nieuwslaatste nieuws

meest populair