Algemeen

Liam Neeson en Olivia Wilde in Third Person

Nieuwe film van Paul Haggis (Crash) is een ensemblefilm over de liefde.

door Arman Avsaroglu op 05.04.2012 om 11:29 in Algemeen
Liam Neeson en Olivia Wilde gaan de hoofdrollen spelen in de nieuwe film Third Person. Het is de nieuwste film van regisseur Paul Haggis, bekend van Crash en In the Valley of Elah.

De film bevat drie verhalen, die over de liefde gaan en zich afspelen in drie verschillende steden: New York, Parijs en Rome.

Olivia Wilde zal een rol van een society journalist opnemen, maar Haggis wil nog niet vertellen welk personage Neeson zal spelen. Haggis hoopt Third Person deze zomer te kunnen opnemen, zodat hij daarna snel verder kan met een van de andere projecten die hij al een tijdje in de planning heeft staan.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hogader

Avatar

Deze film moet ik zeker in de gaten houden. Paul Haggis met een nieuwe film is zowiezo een must see, maar nu ook nog eens met Liam Neeson

Ereptile

Avatar

"Oliia Wilde"? :P De mooie dame heet toch echt Olivia ;)

Jonathancrane

Avatar

Ereptile ""Oliia Wilde"? :P De mooie dame heet toch echt Olivia ;)"


Dat is haar tegenspeelster uit Bollywood xD

Decepticon

Avatar

Jonathancrane "Dat is haar tegenspeelster uit Bollywood xD"
:E

Maar dit is zekers een film om in de gaten te houden.

Jaco86

Avatar

Jude Law wordt ook genoemd voor een rol in de film, mijn nieuwsgierigheid is gewekt, vooral door Liam Neeson.

off-topic: Liam Neeson gaat de hoofdrol spelen in Non-Stop, waar hij een U.S. air marshal zal spelen en een bedreiging op een internationale vlucht moet stoppen. deze wordt geproduceerd door Joel Silver (Dark Castle Entertainment), geschreven door John Richardson en Chris Roach en wordt geregiseerd door Jeff Wadlow (Never Back Down)

Decepticon

Avatar

Jaco86 "off-topic: Liam Neeson gaat de hoofdrol spelen in Non-Stop, waar hij een U.S. air marshal zal spelen en een bedreiging op een internationale vlucht moet stoppen. deze wordt geproduceerd door Joel Silver (Dark Castle Entertainment), geschreven door John Richardson en Chris Roach en wordt geregiseerd door Jeff Wadlow (Never Back Down)"
Wordt dit de remake van Passenger 57 ? Of de reboot van Unstoppable ? :P

Jaco86

Avatar

Op één site stond een kruising van passenger 57 en air force one en op een andere site vergelijkbaar met speed, dus je hebt voor het uitkiezen :E

NieuwsFilm

meest populair