Algemeen

Sean Penn en Edward Norton in beeld voor RoboCop

Ook Gael García Bernal en Rebecca Hall snuffelen aan de reboot.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 14.04.2012 om 14:43 in Algemeen
Nu Joel Kinnaman is aangesteld om de hoofdrol te gaan spelen in José Padilha‘s aankomende RoboCop reboot, kijkt MGM nu verder om de rest van de cast samen te stellen. Het nieuws komt nu naar buiten dat Edward Norton, Gael García Bernal en Rebecca Hall geïnteresseerd zouden zijn in een rol. Verder zouden de producenten Sean Penn aan boord willen halen.

Norton is in beeld voor de rol van (nee, dit is geen grap) Norton, het briljante brein achter de totstandkoming van RoboCop. Bernal moet Jack Lewis gaan spelen, de politiepartner van Alex (Kinnaman). Lewis krijgt een relatie met Clara, het personage waarvoor Hall in beeld is. Zij was de echtgenote van Alex voordat hij in RoboCop veranderde. Penn is hoogstwaarschijnlijk in beeld voor de rol van de rechtse verslaggever Novack.

RoboCop moet in Nederland op 15 augustus 2013 uitkomen.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Stukfruit

Avatar

Lewis krijgt een relatie met Clara, het personage waarvoor Hall in beeld is. Zij was de echtgenote van Alex voordat hij in RoboCop veranderde.


Kan interessant worden! Stel je voor dat er een cyborg van je wordt gemaakt en dat je daardoor geen lichaamsdelen meer hebt om vrouwen te plezieren...

Volgens mij is het nu al de film van 2013!

Ereptile

Avatar

Norton mag Norton gaan spelen :D Maar het komt wel vaker voor dat acteurs een personage spelen, die hun echte naam heeft :)(En dan heb situaties zoals Will Smith, Jim Belushi enzo niet meegerekend.)

Jonathancrane

Avatar

Rebecca Hall ook in de film, wat het gelijk nog interessanter maakt. Kortom, aantrekkelijke vrouw !

jaime91

Avatar

Oke dus Anne Lewis is dus compleet van de baan en is dus nu een man. Ik moet zeggen klinkt goed deze cast ben wel zeer benieuwd wie ze als badguy willen,je moet van goede huizen komen wil je Ronny Cox en vooral Kurtwood Smith doen vergeten.

Edit: En hebben ze Morton (Miguel Ferrer) nu veranderd in Norton?