Algemeen

Jessica Chastain toch in Iron Man 3

Ze zou Dr. Maya Hansen spelen, een voormalige vlam van Stark.

door Jim Pedd op 24.04.2012 om 15:55 in Algemeen
Eerder deden er al verhalen de ronde dat Jessica Chastain een rol zou krijgen in Iron Man 3. Volgens diezelfde verhalen kon de actrice echter niet meedoen, aangezien ze andere verplichtingen had. De actrice speelt ook een rol in de nieuwste film van Kathryn Bigelow. Nu lijkt het erop dat de actrice toch tijd heeft kunnen maken, en ze ook in Iron Man 3 te zien zal zijn.

Aangezien Drew Pearce en Shane Black zich baseren op de comic van Warris Ellis, lijkt het erop dat Chastain de rol van Dr. Maya Hansen op zich zal nemen. Het personage speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van nanotechnologie en is een voormalige vlam van Tony Stark (Robert Downey Jr.).

Toen Chastain niet bleek te kunnen, onderhandelde Marvel met Diane Kruger, Gemma Arterton en Isla Fisher om de rol van Dr. Hansen op zich te nemen. Nu het er toch op lijkt dat Chastain de rol zal spelen, zijn die onderhandelingen van de baan.

Volgens een persbericht over de film zullen de opnames plaatsvinden in China. Het gevolg daarvan is flinke speculatie over de nieuwe slechterik in de film. Het zou zo zijn dat dit Mandarin wordt, de aartsvijand van Iron Man. Daar staat tegenover dat regisseur Black ons eerder vertelde dat er géén supervillains zullen zijn in Iron Man 3.

Hoe het ook zij, de film draait vanaf 24 april 2013 in de Nederlandse bioscopen.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ed Crane

Avatar

Wat een mooie vrouw is ze toch

MistAh

Avatar

Hoezo geen supervillans in een superheldenfilm? Gaat iron man het opnemen tegen hangjongeren?

Lord Voldemort

Avatar

MistAh "Hoezo geen supervillans in een superheldenfilm? Gaat iron man het opnemen tegen hangjongeren?"


Het zou wel tijd worden.

Ed Crane

Avatar

Superhelden nemen het ook wel eens op tegen andere dreigingen dan een supervillain. Zoals een groot gemuteerd beest, een object uit de ruimte, een natuurramp of op hol geslagen technologie. Superman nam het vroeger ook wel eens op tegen huisjesmelkers. Okay, geef mij toch maar gewoon een supervillain.

HaroldKumar

Avatar

In mijn optiek is dit één van de mooiste en beste actrices van dit moment, die een mooi tegengewicht van Downey Junior kan zijn in Iron Man 3. Had niet zo veel geloof in het derde deel, maar de cast begint wel heel tof te worden.

Jaco86

Avatar

Nog een nieuwtje in verband met Iron Man 3, chinese superster Andy Lau (Infernal Affairs, House of Flying Daggers) gaat ook een rol spelen in de film.

Frietgezicht

Avatar

Ik hou nooit zo van superhelden-films waar de badguys normale mensen zijn zoals Superman Returns.
Hoewel X-Men 2 er redelijk mee wegkwam maar daar zaten wat hulpjes in die meer konden.

off-topic: Gibson is in onderhandeling voor rol van badguy in Machete Kills.

Decepticon

Avatar

Jaco86 "Nog een nieuwtje in verband met Iron Man 3, chinese superster Andy Lau (Infernal Affairs, House of Flying Daggers) gaat ook een rol spelen in de film."
The Mandarin?

Jaco86

Avatar

Omdat een gedeelte zich in China afspeelt wordt The Mandarin aangehaald, maar volgens andere berichten gaat hij een bevriende wetenschapper spelen.

Jonathancrane

Avatar

Ed Crane "Wat een mooie vrouw is ze toch"


He broer, je bent getrouwd. Hoe je in he :N

Ik heb eigenlijk alleen nog maar The Help en The Tree of Life van haar gezien, vanavond besloten om ook maar The Debt te kijken. Dus ben erg benieuwd.

Steve-O

Avatar

Zeer goede actrice, Iron Man 3 ziet er steeds beter uit!

Banned

Avatar

A waste of Jessica Chastain her time !

Banned

Avatar

Jonathancrane "He broer, je bent getrouwd. Hoe je in he :N

Ik heb eigenlijk alleen nog maar The Help en The Tree of Life van haar gezien, vanavond besloten om ook maar The Debt te kijken. Dus ben erg benieuwd."


Vond dat een van haar betere rollen. De film zelf was ook zeer goed!

benjamin

Avatar

In een paar weken tijd hebben we dus Guy Pearce, Ben Kingsley en Jessica Chastain erbij gekregen. Prima nieuws voor deeltje drie.

Jonathancrane

Avatar

benjamin "In een paar weken tijd hebben we dus Guy Pearce, Ben Kingsley en Jessica Chastain erbij gekregen. Prima nieuws voor deeltje drie."


Hier is de trailer voor Lawless met Guy Pearce en Jessica Chastain.

NieuwsFilm

meest populair