The Wolverine toch naar Japan

En 20th Century Fox is bezig met nog een mutantenfilm.

Regisseur James Mangold (Knight and Day, 2010) gaat voor The Wolverine toch opnames maken in Japan. Na het natuurgeweld van verleden jaar leek dit van de baan, maar filmmaatschappij 20th Century Fox heeft nu toch besloten om naar het land van de rijzende zon af te reizen.

Onlangs werd al bekend dat de film opgenomen zou worden in Australië. Volgens CEO Tom Rothman, die hierover met MTV sprak, vindt in Down Under alleen het studiowerk plaatsvindt. In Japan wordt op locatie geschoten: “we’re doing the stage work in Australia… the location work will be in Japan.”

Verder zegt hij nog de bemoedigende woorden over de superheldenfilm die vanaf 26 juli 2013 in de bioscoop te zien moet zijn: "It’s set in Japan. A great number of Japanese actors will be in it and it’s based on the very famous run of the comics… I can just tell you on behalf of [Jackman], his goal is to make the ultimate, bad ass, berserker rage Wolverine."

In de tweede Wolverine (Hugh Jackman) film begint Logan een verboden relatie met een Japanse vrouw. Die relatie is verboden omdat de mooie dame verloofd is met een andere man. Als gevolg daarvan komt Wolverine lijnrecht tegenover haar vader, broers en Silver Samurai te staan.

De website Collider sprak ook met Rothman, die losliet dat Fox het superheldengenre flink te gaan "uitbuiten". Naast het vervolg op X-Men: First Class het eerder genoemde The Wolverine en vermoedelijk ook een losstaande Deadpool zou de studio zijn pijlen richten op de vele personages uit dit Marvel universum. Hieronder behoort mogelijk The New Mutants, uiteraard een spin-off van X-Men.



NieuwsFilm

meest populair