Algemeen

Michael Sheen in komedie Admission

Britse acteur speelt de geliefde van Tina Fey in nieuwe komedie, waarin ook Paul Rudd meespeelt.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Arman Avsaroglu op 27.04.2012 om 18:27 in Algemeen
De Britse acteur Michael Sheen gaat een rol spelen in de nieuwe komedie Admission. De film wordt geregisseerd door Paul Weitz (About a Boy) en hoofdrollen zijn voor Tina Fey en Paul Rudd.

Admission gaat over een vrouw die werkt bij een middelbare school, waar ze aspiranten toelatingsexamens afneemt. Als ze een oude schoolvlam, de rol van Rudd, tegenkomt, gaat ze binnen de kortste keren overstag en begint een affaire met hem. Michael Sheen speelt de rol van vriend van Fey, een nogal saaie, ingetogen man. De opnames van de film gaan in mei van start.

Michael Sheen was onlangs nog te zien in de laatste Twilight film, en zal ook in het vervolg op die film te zien zijn. Ook is hij bezig met een film van Terrence Malick en heeft hij nog een aantal andere, kleinere projecten op de planning staan.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.