Algemeen

Nieuwe foto's Neighborhood Watch

Ben Stiller en Vince Vaughn nemen het op tegen aliens in nieuwe komedie.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Arman Avsaroglu op 29.04.2012 om 17:19 in Algemeen
Hieronder zie je een aantal nieuwe afbeeldingen uit de film Neighborhood Watch. De nieuwe komedie wordt geregisseerd door Akiva Schaffer (Hot Rod). Hoofdrollen in de film zijn voor Ben Stiller, Vince Vaughn en Jonah Hill.

Neighborhood Watch gaat over een groep vaders die wat tijd voor zichzelf willen hebben en daarom besluiten om een zogenaamde 'neighborhood watch' te beginnen als dekmantel. Het scenario van de film is geschreven door Seth Rogen en Evan Goldberg (Superbad, Pineapple Express).


6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

KeesjeNL

Avatar

Wat een vreselijke bijna identieke foto's, zo verkoop je toch geen film:S?

Banned

Avatar

Van dit soort komedie loop ik weg!

UndercoverPanda

Avatar

Waarom nou weer aliens? Het lijkt me dat je met het komische talent van Richard Ayoade en Jonah Hill toch niet op dat soort plottwisten hoeft te leunen om een leuke film te maken.. Jammer dit, mijn enthousiasme neemt nu wel een heel stuk af. Zou niet de eerste keer zijn dat een potentieel goede film opeens verprutst wordt door er aliens bij te halen... (kuch, Indy 4, kuch)

Jonathancrane

Avatar

Ja dat hele Aliens plot lijntje boeit me ook niet zo erg, proberen ze de 2e Paul/Mars Attack/Attack The Block te maken hier. Maargoed, hopelijk is het leuker dan verwacht, zeker met 4 uitstekende komische acteurs.

Moviemagic

Avatar

Lijkt me wel een leuk filmpje voor tussendoor. Niet hoogstaand, maar een beetje vermaak.

IvarW

Avatar

Lijkt me wel leuk meer niet.