Algemeen

Benedict Cumberbatch is Khan in Star Trek 2

Ook Leonard Nimoy moet terugkeren als Spock Prime.

door Bram de Groot op 02.05.2012 om 08:00 in Algemeen
Ondanks dat regisseur J.J. Abrams en filmstudio Paramount Pictures het bericht nog niet heeft bevestigd, lijkt het gerucht waarheid dat acteur Benedict Cumberbatch (BCC-serie Sherlock, Tinker Tailor Soldier Spy, 2011) de villain Khan gaat in Star Trek 2 spelen. Dit meldt de website TrekMovie.

Volgens de website kunnen we het personage Khan Noonien Singh in 2013 terug verwachten op het witte doek. De film wordt overigens geen hervertelling van de Star Trek aflevering "Space Seed", waarin Kirk en zijn crew voor het eerst Khan ontmoeten. Trek Movie meldt ook dat Leonard Nimoy terugkeert als Spock Prime en dat de Klingons een belangrijke rol spelen in de tweede Star Trek film van Abrams. Nimoy heeft dit ondertussen zelf via Twitter bevestigd.

Andere rollen in de sci-fi film zijn voor Chris Pine, Zoe Saldana, Simon Pegg, Karl Urban, John Cho, Anton Yelchin en Alice Eve. Vanaf 17 mei 2013 in de (3D) bioscoop.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dukat

Avatar

Nu zal Spock Prime "KAAAHHHNNNN" moeten roepen! ;)

Djoker

Avatar

Of er wordt een knipoog naar Family Guy gegeven en mekkert Spock als een schaap :E

Darthmar

Avatar

Eerder zeiden de makers dat Khan niet zouden gebruiken omdat dat te makkelijk was en dat ze origineel wilde blijven. Jammer dat ze zich daar niet aan hebben gehouden.

Planethugo

Avatar

Zeer onder de indruk van Benedict Cumberbatch in Sherlock dus ben wel benieuwd

Steve-O

Avatar

Waarom komt die Leonard nou weer terug?! Dat was toch klaar? 'k Vind het een beetje overbodig. Maar dat Cumberbatch Kan speelt, dat kan hij wel.

Dukat

Avatar

Steve-O "Waarom komt die Leonard nou weer terug?! Dat was toch klaar? 'k Vind het een beetje overbodig. Maar dat Cumberbatch Kan speelt, dat kan hij wel."


SPock Prime heeft toch aardig wat ervaring met Kahn en zijn strategie. Dus het lijkt mij logisch dat de nieuwe crew een beroep op hem doen. By the way, ik moet nog maar zien of dit verhaal met Kahn klopt. J.J. Abrams geeft nooit ruim vantevoren zijn plot weg.

NieuwsFilm

meest populair