Algemeen

Luke Evans moet de villain in Fast & Furious 6 worden

Het bericht over Rihanna kan geschrapt worden.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 02.05.2012 om 17:41 in Algemeen
De inkt is nog nat van het bericht dat Rihanna is gevraagd om de villain te gaan spelen in Fast & Furious 6, maar dit wordt nu alweer tegengesproken. De rol is namelijk niet bestemd voor de zangeres, die momenteel ook te zien is in Battleship, maar voor Luke Evans (The Raven). De rol moest eerder nog gaan naar Jason Statham, maar deze had er geen zin in.

Vin Diesel, Dwayne Johnson en Paul Walker zijn ook weer van de partij in het zesde Fast & Furious deel, dat voor een groot deel in Londen zal worden opgenomen. De film wordt wederom geregisseerd door Justin Lin.

De sequel staat gepland voor 23 mei 2013.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Angelater

Avatar

Luke Evans en Rihanna lijken ook erg op elkaar qua uiterlijk en naam... Foutjes kunnen gebeuren.

Statham als slechterik zou weleens weer leuk kunnen zijn geweest, maar de man zit vast in zijn helden-films.

Decepticon

Avatar

jaime91 "Wat een onwijs stomme fout van Statham. Hij had zich als badguy juist weer eens van een andere kant kunnen laten zien,in een grote productie waar hij fantastisch in zou passen en meneer zegt gewoon nee O+. We moeten dus maar genoegen nemen met Evans. Ben nog niet zo heel bekend met hem (ken hem van The Three Musketeers,Robin Hood en in Clash Of The Titans zou hij ook een rol hebben gehad kan me dat niet echt herinneren) maar ik zal hem dan maar een kans geven."
Ja idd donders dom! Zou hij getekend hebben voor die Need For Speed film? :P
Of misschien is het een kleine hint, dat hij toch in de nieuwe Transformers film zal spelen.

movieboy

Avatar

Schrap maar dat lekker wijf XD mij maakt het niet uit.

ik verander van gedachte als Rihanna heel de film door in bikini gaat spelen.

jaime91

Avatar

Wat een onwijs stomme fout van Statham. Hij had zich als badguy juist weer eens van een andere kant kunnen laten zien,in een grote productie waar hij fantastisch in zou passen en meneer zegt gewoon nee O+. We moeten dus maar genoegen nemen met Evans. Ben nog niet zo heel bekend met hem (ken hem van The Three Musketeers,Robin Hood en in Clash Of The Titans zou hij ook een rol hebben gehad kan me dat niet echt herinneren) maar ik zal hem dan maar een kans geven.

Paranoid

Avatar

Jammer dat Rihanna er niet in speelt. Ik zou wel een catfight tussen Rodriguez en Rihanna willen zien :E. Ik ken Luke Evans totaal niet, dus daar kan ik weinig over zeggen.

Jonathancrane

Avatar

Had liever Statham als schurk, maar deze Luke Goss, ik bedoel Chris Evans, ik bedoel Luke Evans :? zal zeker een goeie vervanging zijn.

blokje12

Avatar

Statham wou niet in fast and furious 6 spelen omdat hij niet over een kwam met universel over zijn salaris....

Secret1994goesFilm

Avatar

Rihanna zal me moeten kunnen overtuigen van haar acteertalent in Battleship... Ik weet niet of ze al direct een echte Bad Chick kan spelen

jaime91

Avatar

Decepticon "Ja idd donders dom! Zou hij getekend hebben voor die Need For Speed film? :P
Of misschien is het een kleine hint, dat hij toch in de nieuwe Transformers film zal spelen."

Als hij idd in die nieuwe transformers film speelt en daardoor nee heeft gezegd dan wil ik hem deze domme blunder nog vergeven maar als het komt doordat hij in de need for speed film speelt heeft hij gewoon echt het IQ van een stoeptegel :|. Maar het zal wel komen omdat hij gewoon teveel geld vroeg,ook dom overigens ze zullen hem vast een lekker bedrag geboden hebben. Naja goed blijven treuren helpt niet het is nou eenmaal niet anders zullen we maar zeggen. Eeuwig zonde!