Video

Clips & poster Snow White and the Huntsman

The Cabin in the Woods en The Avengers zien we Chris Hemsworth nu als de huurmoordenaar die Sneeuwwitje moet doden.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 07.05.2012 om 09:41 in Video
Dit jaar dook acteur Chris Hemsworth al op in de goed ontvangen horrorkomedie The Cabin in the Woods en de mogelijk nog beter ontvangen superheldenfilm The Avengers. Over een maand is hij naast Kristen Stewart en Charlize Theron te zien in de met VFX volpebakte fantasyfilm Snow White and the Huntsman van regisseur Rupert Sanders. Hieronder zie je een nieuwe clip van de film en een nieuwe bioscoopposter.

Snow White and the Huntsman wordt vanaf 7 juni in de Nederlandse bioscopen verwacht. De clips, de eerste vanaf 9:45:In Snow White and the Huntsman wordt de Jager (Hemsworth) ingehuurd om Sneeuwwitje (Stewart) in het bos te vermoorden. Het loopt echter anders want het draait erop uit dat hij haar beschermheer en mentor wordt in een queeste om de koningin (Theron) te doden. De poster:5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Secret1994goesFilm

Avatar

Clips gezien... en ziet er echt mooie film uit die ik zeker wil gaan zien (: wist ik al van het eerste bericht dat Steward en Thor de film gingen spelen ;P

B@chelor

Avatar

Deze flick ziet er goed uit.

Voor de liefhebbers nog een mooie foto; link. Ik kan de foto hier niet plaatsen; te groot!

blokje12

Avatar

De clips zien er niet al te best uit, bij de 2e versta je amper iets

hier trouwens nog een andere nieuwe:

afbeelding

Arteron

Avatar

Over enkele maanden is hij naast Kristen Stewart en Charlize Theron te zien in de met VFX volpebakte fantasyfilm Snow White and the Huntsman van regisseur Rupert Sanders.


Enkele maanden? Het is er nog maar ééntje hoor...

De poster is trouwens wel cool!!:)

Ereptile

Avatar

Dit jaar dook acteur Chris Hemsworth al op in de goed ontvangen horrorkomedie The Cabin in the Woods en de mogelijk nog beter ontvangen superheldenfilm The Avengers.


Mogelijk... :)
Maar deze versie van Snow White ziet er wel interessant uit :)