Cameron Diaz vervangt Angelina Jolie in Ridley Scotts The Counselor

Ze sluit aan bij Michael Fassbender, Brad Pitt, Javier Bardem en Penélope Cruz.

Nu Prometheus bijna in de bioscoop verschijnt, begint regisseur Ridley Scott zich te richten op de opnames van zijn volgende speelfilm The Counselor. Volgens de website The Playlist neemt actrice Cameron Diaz de rol in van Angelina Jolie, die al enige tijd verbonden was aan het project maar uiteindelijk geen acte de précense geeft.

Diaz sluit zich aan bij de uiterst indrukwekkende cast bestaande uit namen als Michael Fassbender, die de hoofdrol speelt, Brad Pitt, Javier Bardem en Penélope Cruz. Het compleet originele script is geschreven door auteur Cormac McCarthy, bekend van zijn verfilmde boeken No Country for Old Men en The Road.

Het stevige The Counselor gaat over een gerespecteerde advocaat (Fassbender) die denkt dat hij slim genoeg is om zich aan de drugshandel te wagen zonder in de criminaliteit te verzeilen. Maar de realiteit heeft hem al snel ongelijk als hij te maken krijgt met slimmere criminelen Reiner (Bardem) en Westray (Pitt). Cruz speelt het liefje van het personage van Fassbender en Diaz een "femme fatale" / de vrouw van het personage Reiner.

De opnames voor The Counselor starten volgende maand en het moet begin 2013 in de bioscoop verschijnen. Diaz zien we dat jaar ook in Gambit, de nieuwe van de gebroeders Coen.



NieuwsFilm

meest populair