Algemeen

Rebecca Hall in beeld voor Iron Man 3

De actrice (The Town, Vicky Cristina Barcelona) krijgt een kans nu Jessica Chastain de rol heeft afgewezen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 10.05.2012 om 14:02 in Algemeen
Nadat 'rising star' Jessica Chastain afzag van een rol in Shane Blacks Iron Man 3, moest er natuurlijk snel gezocht worden naar een gelijkwaardig alternatief. De makers lijken te zijn uitgekomen bij actrice Rebecca Hall, bekend van films als The Town en Vicky Cristina Barcelona. Mocht ze een krabbel zetten, dan voegt ze zich bij onder meer Robert Downey Jr., Don Cheadle, Gwyneth Paltrow, Guy Pearce en Ben Kingsley.

De rol betreft een vrouwelijke wetenschapper die meewerkt aan een nanotechnologie genaamd Extremis, wat bekend werd in de Marvel comic Iron Man Extremis van Warren Ellis. De technologie, die dient als een biologische supermens verrijking, wordt gestolen door terroristen en op den duur wellicht gebruikt door Tony Stark, die op deze manier zowel met als zonder Iron Man pak een superheld is.

De productie begint deze maand in North Carolina en de film moet in Nederland op 24 april 2013 uitkomen.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Ik las gisteren ergens anders hier(dacht bij die Ant-Man topic) dat vooral de 1ste Iron Man-film realistisch was vergeleken met The Avengers en dat het vaag is dat films als Thor zich in hetzelfde universum afspelen maar als die gaat gebeuren is dat dus ook niet raar meer :P

FilmMaster

Avatar

Ik vind haar een goeie actrice,dus laat haar maar in IM3 spelen.

Decepticon

Avatar

jaime91 "''en op den duur wellicht gebruikt door Tony Stark, die op deze manier zowel met als zonder Iron Man pak een superheld is.''
Uhmm hoe moet ik dit zien? Dus dan kan hij ook vliegen en vuurballen schieten uit zijn handen zonder zijn pak dus?"
Nee, volgens Marvel wikipedia, zal door het Extremis virus, het IM pak zich in het lichaam van Tony Stark versmelten/inkapselen, in zijn botten, waardoor Tony's lichaam (sneller) hersteld.
Omdat ik geen comic lezer ben, is het mij niet duidelijk of Tony het Im pak dan voor altijd aan heeft, dat hij een halve cyborg wordt. Of dat het virus ook weer weg trekt en dat het pak dan ook weer uit zijn lichaam ontbindt.

Rich Art

Avatar

Ik hoop het niet eigenlijk...

jaime91

Avatar

''en op den duur wellicht gebruikt door Tony Stark, die op deze manier zowel met als zonder Iron Man pak een superheld is.''
Uhmm hoe moet ik dit zien? Dus dan kan hij ook vliegen en vuurballen schieten uit zijn handen zonder zijn pak dus?

Ereptile

Avatar

jostru "Is dat niet pas de volgende fase van Extremis waar hij vloeibaar metaal gaat gebruiken ofzo?

Is er niet eerst de fase waar hij gewoon geen machines meer nodig heeft om dat Iron Man pak aan te krijgen ofzo? Heb nooit Extremis gelezen maar ik meen mij toch zoiets te herinneren van wat ik online las een tijd geleden."


Die fase is er al. In The Avengers ;) En in Iron Man 2 heeft hij die koffer ook nog natuurlijk.

Frietgezicht "Ik las gisteren ergens anders hier(dacht bij die Ant-Man topic) dat vooral de 1ste Iron Man-film realistisch was vergeleken met The Avengers en dat het vaag is dat films als Thor zich in hetzelfde universum afspelen maar als die gaat gebeuren is dat dus ook niet raar meer :P"


In 2008 kwam Iron Man uit, maar ook The Incredible Hulk. En daar kwam Tony Stark ook even in voor. Vanaf dat moment was het realisme van de eerste film er wel af. Tenzij er binnenkort een groot groen boos monster door de straten loopt :P

jaime91

Avatar

Angelater "Dit?

afbeelding"

Nice! T+) Maar dan heeft ie dus wel de powers die hij nu ook heeft. Alleen kan hij waarschijnlijk zich niet meer ontdoen van zijn Iron Man pak omdat het in en onder zijn huid zit. Klinkt heel tof en ziet er bruut uit.

Ereptile

Avatar

Dus...eigenlijk weten we al wat er gaat gebeuren in IM 3? :P

jostru

Avatar

Angelater "Dit?

afbeelding"


Is dat niet pas de volgende fase van Extremis waar hij vloeibaar metaal gaat gebruiken ofzo?

Is er niet eerst de fase waar hij gewoon geen machines meer nodig heeft om dat Iron Man pak aan te krijgen ofzo? Heb nooit Extremis gelezen maar ik meen mij toch zoiets te herinneren van wat ik online las een tijd geleden.