Video

The Amazing Spider-Man virals over Dr. Curt Connors a.k.a. The Lizard

Bekijk hoe de Dr. Connors transformeert in de villain The Lizard.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 12.05.2012 om 15:26 in Video
Via de viral website Oscorp Industries zijn twee nieuwe video's verschenen over de villain in The Amazing Spider-Man. In de Marvel superheldenfilm van regisseur Marc Webb speelt Rhys Ifans (Anonymous, 2011 en Notting Hill, 1999) de rol van Dr. Curt Connors, de wetenschapper die in de film verandert in The Lizard.

Hieronder eerst een korte videobooschap van Connors over de studenten bij Oscorp Industries en zijn studie naar hagedissen. De viral website geeft ook aan dat er maandag een flinke update volgt.

The Lizard werd bedacht door Stan Lee en Steve Ditko en verscheen voor het eerst in Amazing Spider-Man #6 (November 1963). Dr. Connors en de Lizard zijn als Dr. Jekyll en Mr. Hyde. In zijn menselijke vorm is Dr. Connors een vriend en bondgenoot van Spider-Man. Als de Lizard is hij echter een gevreesde superschurk.

De onderstaande featurette laat onder andere zie hoe Connors verandert in The Lizard:Andere rollen zijn voor Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Martin Sheen, Sally Field en Dennis Leary draait vanaf 2 juli in de (3D) bioscoop.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Wel een coole feature :) En het ziet er naar uit dat Ifans z'n personage echt ziel geeft en begrijpt :) En die transformatie ziet er ook best goed uit.

Steve-O

Avatar

nolifeman123 "Ik had eerst totaal geen zin in een reboot van spider-man, maar met de laatste trailers en nieuwtjes begint t tog te prikkelen :)"

I see what you did there 8-)

movieplanet124

Avatar

Ik sla deze trailer over want ik wil niet het verassing element laten verpesten voor mezelf. Want ik wil Connors zien veranderen als ik in de biscoop zit lekker groot scherm. Want ze laten weer te veel zien dan heb ik straks het zelfde als toen bij de advengers. Dat je weer stukken ziet dat je al weet wat er gebeurd en dat is nep en jammer. Dus ik sla deze over en laat me verrasen in de biscoop

2ndSystem

Avatar

Oh ja zie hoe de Bad Guy transformeert! waarom zetten ze de hele film niet gewoon gelijk online!? zijn 3 trailers van 3 minuten nog niet genoeg tegenwoordig? nee de eerste 5minuten van de film vrijgeven kan er ook nog wel bij, waneer houd dit op? nooit? :(

nolifeman123

Avatar

Ik had eerst totaal geen zin in een reboot van spider-man, maar met de laatste trailers en nieuwtjes begint t tog te prikkelen :)