Algemeen

Opnames The Wolverine beginnen in augustus

En ze vinden alsnog in Japan plaats.

door Jim Pedd op 21.05.2012 om 15:51 in Algemeen
Acteur en hoofdrolspeler Hugh Jackman heeft via zijn Twitter-account bekend gemaakt dat in augustus de opnames van The Wolverine zullen beginnen. Het precieze bericht dat hij plaatste: starts shooting in August!!! “@MarkGreen74: @RealHughJackman Hi Hugh, any updates on the next Wolverine film for all us geeky fans?”

Eerder nog werd bekend gemaakt dat de opnames van de film alsnog in Japan plaats zullen vinden. Na het natuurgeweld van verleden jaar leek dat van de baan, maar 20th Century Fox heeft toch besloten de opnames daar plaats te laten vinden. Het studiowerk zal wel in Australië plaatsvinden.

De CEO van Fox, Tom Rothman, vertelde toen het volgende over The Wolverine. 26 juli 2013 in de bioscoop te zien moet zijn: "It’s set in Japan. A great number of Japanese actors will be in it and it’s based on the very famous run of the comics… I can just tell you on behalf of [Jackman], his goal is to make the ultimate, bad ass, berserker rage Wolverine."

In de tweede Wolverine-film begint Logan een verboden relatie met een Japanse vrouw. De vrouw is al uitgehuwd aan een andere man, waarmee Logan lijnrecht tegenover haar vader, broers en de Silver Samuari komt te staan.

Vanaf 25 juli 2013 draait de film in de Nederlandse bioscopen.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SeanDeNiro

Avatar

Een goede acteur maar ik ben superhelden moe. De nieuwe Vleermuisman kan me dan wel bekoren en de Spinnenman wil ik ook wel zien maar ik was niet echt gecharmeerd van het eerste deel dus maximaal iets om te downloaden over 2 jaar...

Angelater

Avatar

Tim Rothman, was dat niet dezelfde kneus die met de 'sets' van de 1e Wolverine film ging knoeien? Weet nog wel dat Gavin Hood daar niet echt al te blij mee was.

thefanwithnoname

Avatar

Dus dit wordt toch de derde film uit het Marvel-universum die in 2013 in de bios komt. Hoe meer, hoe beter!

ghossler

Avatar

thefanwithnoname "Dus dit wordt toch de derde film uit het Marvel-universum die in 2013 in de bios komt. Hoe meer, hoe beter!"


juistem! jij hebt de smaak te pakken! :P maar k moet zeggen deel 1 van wolverine viel tegen.. hoop dat ze leren van hun fouten en deel 2 echt EPIC MAKEN! :p

Big Red

Avatar

Hoofdrol voor Wolverine IX is al gecast!
http://3.bp.blogspot.com/_1sDImhbykvE/TB6mXb1t_rI/AAAAAAAAlS4/qTWcWNv4aWE/s640/WOLVERINE+UP__Pic_via+retconpunch.PNG

KeesjeNL

Avatar

SeanDeNiro "Een goede acteur maar ik ben superhelden moe. De nieuwe Vleermuisman kan me dan wel bekoren en de Spinnenman wil ik ook wel zien maar ik was niet echt gecharmeerd van het eerste deel dus maximaal iets om te downloaden over 2 jaar..."

Ik zie de X-men serie niet echt als een superheldenfilm, meer als een scifi-actiegebeuren. Hoofdpersonage hoeft bijvoorbeeld niet meer worden geïntroduceerd. Wolverine vond ik overigens helemaal niet zo'n slechte film, deadpool vond ik geweldig.

Ereptile

Avatar

KeesjeNL "Ik zie de X-men serie niet echt als een superheldenfilm, meer als een scifi-actiegebeuren. Hoofdpersonage hoeft bijvoorbeeld niet meer worden geïntroduceerd. Wolverine vond ik overigens helemaal niet zo'n slechte film, deadpool vond ik geweldig."


Ik vond dat Ryan Reynolds de rol van Wade Wilson (niet Deadpool) goed heeft neergezet. Deadpool kwam eigenlijk niet in Origins: Wolverine voor. Eerder Barakapool :P Maar ik vond ook dat Origins niet slecht was. Maar First Class heeft wel een hoger niveau gehaald.
Ik hoop op een Wolverine film die iets meer bevat dan deel 1.

jaime91

Avatar

Ereptile "Ik vond dat Ryan Reynolds de rol van Wade Wilson (niet Deadpool) goed heeft neergezet. Deadpool kwam eigenlijk niet in Origins: Wolverine voor. Eerder Barakapool :P Maar ik vond ook dat Origins niet slecht was. Maar First Class heeft wel een hoger niveau gehaald.
Ik hoop op een Wolverine film die iets meer bevat dan deel 1."

Inderdaad ja,ik snap ook totaal niet wat mensen zo vreselijk vinden aan x men origins wolverine. Oke het is geen top film nee maar ik vind hem bijvoorbeeld wel beter dan X Men 3 The Last Stand. En ik vind Reynolds ook ontzettend leuk en zijn rol in die film veeeel te kort. Ook Liev Schreiber zet een die film een geweldige badguy neer. Maar goed met The Wolverine is er nog genoeg ruimte voor verbetering en de setting spreekt mij al enorm aan. Ben benieuwd of The Wolverine hetzelfde niveau kan halen als First Class al moeten we de lat niet te hoog leggen vind ik.

Masterbrain

Avatar

Iedereen die Wolverine de beste Marvel held aller tijden vind

Thumbs up T+)

NieuwsFilm

meest populair