Duurt The Dark Knight Rises langer dan 3 uur?

En check deze nieuwe Catwoman poster & twee banners van TDKR.

Enige tijd geleden meldden we al dat The Dark Knight Rises mogelijk zo'n 160 minuten zou gaan duren. Comic Book Movie komt nu met het bericht dat de laatste Batman film van Christopher Nolan misschien wel eens meer dat 3 uur in beslag zou kunnen gaan nemen.

In een door hemzelf verwijderde tweet schreef Roger Nail, baas van het VFX bedrijf MediaWorks, dat zijn vrouw een laatste versie van de superheldenfilm heeft gezien:

Nail verwijst met "The Dark One" naar alle waarschijnlijkheid naar TDKR. Dit wordt nog waarschijnlijker doordat zijn vrouw Francie Brown, een coach in dialecten, al geruime tijd samenwerkt met hoofdrolspeler Christian Bale. In een eerder interview liet Brown al weten dat het beoordelen en soms aanscherpen van een "definitieve" eindversie van een film één van haar taken is.

Dit is uiteraard een hoop gespeculeer, maar met het zou zomaar kunnen. We zien het vanaf 20 juli 2012 in de Nederlandse (IMAX) bioscoop.

Via een QR code op de bioscoopposter (alleen op de daadwerkelijke poster in de bioscoophal) heeft een fan onderstaande uiterst fraaie poster ontdekt van Catwoman. Of beter gezegd, de hak van Catwoman:



En hieronder twee nieuwe banners, vergelijkbaar met de vier van gisteren.





Overigens kun je tijdens de MTV Movie Awards nieuwe beelden bekijken van TDKR.



NieuwsFilm

meest populair