Nieuwe casttoevoeging voor Iron Man 3?

De Chinese Fan Bingbing heeft een rol aangeboden gekregen.

De Chinese actrice Fan Bingbing voegt zich mogelijk bij de cast van Marvel's Iron Man 3. Ondanks dat de casting van de Chinese actrice nog niet officieel bevestigd is, zou het volgens Twitch geen verrassing zijn als zij gecast wordt. Niet alleen heeft het Chinese productiebedrijf DMG Entertainment, dat samen met Disney de productie doet, haar een rol in de film aangeboden, de actrice heeft eerder nog laten weten dat ze dit jaar door wil breken in Hollywood. Iron Man 3 zou natuurlijk een perfecte film zijn om dat te doen.

Yao Chen en Liu Ye zijn ook benaderd om een rol op zich te nemen. Eerder nog gaf co-producent Dan Mintz aan dat de Chinese superster Andy Lau mogelijk een rol in de film zou hebben. Het is nog niet bekend welke rollen zij op zich zouden moeten nemen.

Aangezien Iron Man 3 een co-productie met China is, zullen er elementen van de Chinese cultuur in de film naar voren gebracht worden. Daarnaast is het de hoop van het Chinese productiebedrijf dat enkele Chinese acteurs nu onder de internationale aandacht komen te staan en daarmee hun horizon kunnen verbreden.

De opnames van Iron Man 3 moeten tegen het einde van de zomer beginnen, zodat de film vanaf mei volgend jaar in de bioscopen kan draaien.



NieuwsFilm

meest populair