Algemeen

Eerste foto's Emma Watson in The Bling Ring

Harry Potter-actrice speelt hoofdrol in nieuwe film van Sofia Coppola (Lost in Translation).

door Arman Avsaroglu op 29.05.2012 om 08:47 in Algemeen
Hieronder zie je de eerste foto's uit de film The Bling Ring. Het is de nieuwe film van regisseur Sofia Coppola (]Lost in Translation) en hoofdrol is voor de Britse actrice Emma Watson. Ook Kirsten Dunst en Leslie Mann zijn in de film te zien. Het is de eerste film van Sofia Coppola sinds Somewhere, die een paar jaar terug de Gouden Leeuw won op het Filmfestival van Venetië.

The Bling Ring is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groep tieners die tussen oktober 2008 en augustus 2009 de huizen van een aantal rijke, bekende Amerikanen leegroofden. Onder meer Paris Hilton, Orlando Bloom en Lindsay Lohen waren slachtoffer van deze bende.


6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

FilmMaster

Avatar

Emma watson leuke actrice,maar deze film lijkt 1000x niks.

Ed Crane

Avatar

Nu al niet?! Er is nog bijna niks over bekend. Leuk uitgangspunt toch?

Jonathancrane

Avatar

FilmMaster "emma watson leuke actrice,maar deze film lijkt 1000x niks."


Niet zo snel oordelen Smiley face

Jan231

Avatar

Ik vind de films van Coppola altijd wel leuk. Somewhere vond ik ook geweldig... ben nu al benieuwd naar de soundtrack bij deze film.

Banned

Avatar

Acteren kan ze zeker wel... Alleen als ze niet in een film te zien is en ergens een interview doet enz. Heeft ze zo'n air over haar heen van "Ik ben hier hét harry potter-wijf"... Zolang dat maar niet zichtbaar is de films waarin ze meespeelt vind ik het nog oke. Maar deze film sla ik denk ik best over.

Aston

Avatar

Banned "Acteren kan ze zeker wel... Alleen als ze niet in een film te zien is en ergens een interview doet enz. Heeft ze zo'n air over haar heen van "Ik ben hier hét harry potter-wijf"... Zolang dat maar niet zichtbaar is de films waarin ze meespeelt vind ik het nog oke. Maar deze film sla ik denk ik best over."

Ze is wel de mooiste van het stel. 100 keer beter dan het korte haar. Ik weet niet waarom ze dat deed, wellicht om de mannen wat van haar af te houden, dat is dan wel gelukt denk ik zo.

NieuwsFilm

meest populair