Algemeen

Mogelijke plotbeschrijving van de Wachowskis' Jupiter Ascending

En is er naast Mila Kunis en Channing Tatum een rolletje weggelegd voor Joseph Gordon-Levitt?

door Jan-Peter Rook op 01.06.2012 om 08:54 in Algemeen
Andy en Lana Wachowski zijn bijna klaar met Cloud Atlas en richten hun pijlen nu op hun volgende film: Jupiter Ascending. We weten al dat er hoofdrollen zijn voor Mila Kunis en Channing Tatum, maar verder is er nog niets bekend.

Nu komt er het één en ander naar buiten over het verhaal. Kunis zou een Russische immigrante spelen die uit het niets een enorme bedreiging wordt voor de oppermachtige koningin van het universum. Tatum speelt hoogstwaarschijnlijk een moordenaar die Kunis moet omleggen, maar de twee worden verliefd op elkaar.

Vulture komt met onderstaande beschrijving van het universum uit de film:

Human beings are just the Cro-Magnons, or even the Australopithecines, of what beings can ultimately go on to become in the galaxy… these higher forms of life are watching us from other, albeit this time non-meta worlds, but actual, other worlds, as in planets and moons.

Tot slot gaat het gerucht dat er naast Tatum en Kunis een rol klaar ligt voor Joseph Gordon-Levitt. We zullen het zien in 2014.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

UniMatriX

Avatar

Eendagsvliegen helaas.
Na The Matrix nooit meer iets geworden deze 2 heren euhm... ik bedoel heer en dame... (ook dat nog)

Ed Crane

Avatar

Tja, naast The Matrix hebben ze nog V for Vendetta geschreven, ook vrij aardig. Maar de hoeveelheid miljoenen die ze verspild hebben is episch.

dakai-world

Avatar

Het geslachtsverandering van een van de broers heeft niet veel goeds gedaan. Nadien is er niets meer evht mooi terecht gekomen. Tis toch zonde, The Matrix en V For Vendetta waren mij een partij goed vermaak joh.

Relief

Avatar

Grappig hoe jullie hun afschrijven. De eerste screenings van Cloud Atlas spreken van een geniale film.

Thiver

Avatar

dakai-world "Het geslachtsverandering van een van de broers heeft niet veel goeds gedaan. Nadien is er niets meer evht mooi terecht gekomen. Tis toch zonde, The Matrix en V For Vendetta waren mij een partij goed vermaak joh."

Ehm... volgens mij zijn alle films van dit tweetal al ver vóór de geslachtsverandering gemaakt. Ook Speed Racer.

KeesjeNL

Avatar

UniMatriX "eendagsvliegen helaas.
Na The Matrix nooit meer iets geworden deze 2 heren euhm... ik bedoel heer en dame... (ook dat nog)"

Het aantal films dat iemand maakt zegt natuurlijk niks over het feit dat hij/zij een eendagsvlieg is, kijk maar naar Terrence Malick. Beetje kort door de bocht als je het mij vraagtSmiley face.

NieuwsFilm

meest populair