Opnames Mad Max: Fury Road beginnen half juli

Actrice Charlize Theron wist dit te vertellen tijdens een interview over Prometheus.

Actrice Charlize Theron, die op dit moment te zien is in de film Prometheus wist te vertellen dat ze over drie weken naar Namibië zal vertrekken en dat ze dan half juli daar met de opnames van Mad Max: Fury Road zal beginnen. Eerder deze week wist hoofdrolspeler Tom Hardy daar nog geen zekerheid over te geven maar nu lijkt het erop dat de langverwachte productie eindelijk gaat beginnen.

"I'm very excited about it; I'm fucking dying!" vertelt Theron. "It's been three years; it’s time to skin this cat already!"

Tot voor enige tijd geleden stonden de opnames van Fury Road gewoon gepland voor Broken Hill in Australië. Toen het daar echter buitengewoon veel regende veranderde de woestenij in een vruchtbaar gebied, waar zich nu vogels en vissen gevestigd hebben. "It was a huge problem," vertelt Theron. "The desert never recovered. Well, it did recover in a beautiful way: just not the way we needed!"

Er is nog weinig bekend over de film. Zo is van Theron alleen bekend dat ze een hoofdrol speelt, maar het is niet duidelijk of ze een heldin of een slechterik speelt. Wanneer de film uit moet komen is ook niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair