Algemeen

Dawn Of The Dead poster

door Robert op 20.02.2004 om 13:00 in Algemeen
''Dawn Of The Dead'' is na ''The Texas Chainsaw Massacre'' de volgende horror film die wordt gerecycled. Zack Znyder heeft dit project, van origine van George A. Romero, voor zijn rekening genomen. Het verhaal zal in grote lijnen het origineel volgen, mensen hakken zombies tot moes in een verlaten winkelcentrum, een groot feest der herkenning dus...

Van deze film is de poster online verschenen, welliswaar de Duitse versie, maar dat mag de pret niet drukken.

De trailer van de film kun je overigens [url2]http://www.dawnofthedeadmovie.net/[]hier[/url2] bekijken.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Heegie

Avatar

De trailer ziet er vet uit, en dat muziekje is gaaf! Doet me denken aan de breeders

Biedonk

Avatar

Lijkt me wel een leuke film

Moviemagic

Avatar

Die zombie op die poster doet me een beetje denken aan Evil Dead. Ik heb een betere trailer gezien van deze film.Ben benieuwd naar deze film. Zag ik RENNENDE zombie's????

Stok

Avatar

Waarschijnlijk een dertien in een dozijn film

dh

Avatar

Hmm de poster van het origineel vond ik toch mooier...

maar al met al ben ik tevreden over het resultaat.

ga denk ik binnenkort de dvd nog maar eens opzetten........

dh

Avatar

Hier nog een officiele poster..

afbeelding

het is alleen erg dat ze dezelfde tagline gebruiken als bij het origineel.....

Zeurdoos

Avatar

dh "hier nog een officiele poster..

*plaatje*

het is alleen erg dat ze dezelfde tagline gebruiken als bij het origineel....."


Nou, hetzelfde, 't is wel in het Duits nu hoor ;)

Meneer

Avatar

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Dit is het beste nieuws sinds gesneden brood is uitgevonden. Een van mijn favoriete films aller tijden in een remake...DAT WORDT SMULLEN!!

dh

Avatar

Zeurdoos "Nou, hetzelfde, 't is wel in het Duits nu hoor ;)"


ik had het eigenlijk over de tagline op mijn plaatje....

mic-abuser

Avatar

Wat ik niet snap is....

Als de zombies geen emoties kennen, hoe komt het dan dat deze zo agressief kijkt? Zombies horen door het ontbreken van emoties gewoon neutraal en gevoelloos te kijken

mic-abuser

Avatar

Ow laat maar... ik was effe vergeten dat het een fictief verhaal was O+

Colonel_Kurz

Avatar

Meneer " Dit is het beste nieuws sinds gesneden brood is uitgevonden. Een van mijn favoriete films aller tijden in een remake...DAT WORDT SMULLEN!!"
Maar realiseer je je dan niet dat de remake het zeer waarschijnlijk niet bij het origineel zal halen en dus zal tegenvallen?

LordOgre

Avatar

Colonel_Kurz "Maar realiseer je je dan niet dat de remake het zeer waarschijnlijk niet bij het origineel zal halen en dus zal tegenvallen?"


Net als gesneden brood... nog steeds brood, maar dan helemaal in stukken gezaagd!! :E

BackGround

Avatar

Dat word verplicht kijken dus om er over mee te kunnen praten maar ik denk dat het vergeleken bij het origineel wel weer een tegenvaller zal zijn :Y

Moviemagic

Avatar

mic-abuser "Wat ik niet snap is....

Als de zombies geen emoties kennen, hoe komt het dan dat deze zo agressief kijkt? Zombies horen door het ontbreken van emoties gewoon neutraal en gevoelloos te kijken"


Als je in de orginele deel kijkt dan zie je dan de zombies naar het winkelcentrum komen omdat het hun bekend voorkomt. Verder voelen ze honger. Ik denk dat je een beetje in de war bent met "Invasion of the bodysnatchers" of "the puppetmasters". Hierin waren ze wel emotieloos.

mic-abuser

Avatar

Moviemagic "Als je in de orginele deel kijkt dan zie je dan de zombies naar het winkelcentrum komen omdat het hun bekend voorkomt. Verder voelen ze honger. Ik denk dat je een beetje in de war bent met "Invasion of the bodysnatchers" of "the puppetmasters". Hierin waren ze wel emotieloos."

Ik doelde eigenlijk op het emotieloos qua gezichtsuitdrukkingen. En wat jij beschrijft valt eerder onder het volgen van hun instinct dan volgen van hun emoties (?).

Maar goed, het is een 2004 productie, dus moet er natuurlijk een extra dimensie aan toegevoegd worden bij deze film in de vorm van sprintende zombies en enge gezichtsuitdrukkingen O+.

Meneer

Avatar

Colonel_Kurz "Maar realiseer je je dan niet dat de remake het zeer waarschijnlijk niet bij het origineel zal halen en dus zal tegenvallen?"


Ik ga uit van een goede remake, mocht het niet zo zijn dan heb ik altijd nog een pracht van een origineel op de plank liggen.

NieuwsFilm

meest populair