Philip Seymour Hoffman als spelleider in Catching Fire?

En Garrett Hedlund, Taylor Kitsch en Armie Hammer lijken afgeschreven voor de rol van Finnick Odair.

Acteurs als Garrett Hedlund, Taylor Kitsch en Armie Hammer leken lange tijd de voornaamste kandidaten om de belangrijke rol te spelen van Finnick Odair in Catching Fire, de sequel op het succesvolle The Hunger Games. Om verschillende redenen lijken deze personages nu te zijn afgehaakt. Voor de rol van Plutarch Heavensbee is er echter een nieuwe naam opgedoken. Volgens de betrouwbare websites Deadline en Variety zou Philip Seymour Hoffman in gesprek zijn voor de rol.

Plutarch Heavensbee is in Catching Fire de spelleider van de strijd om leven en dood. In The Hunger Games werden de strijdende tieners nog geleid door de gladde Seneca Crane, een rol van Wes Bentley. De films zijn gebaseerd op de boekenreeks van Suzanne Collins en gaan over tieners die verschillende continenten representeren en in een bos worden gezet waar ze elkaar moeten ombrengen tot er een winnaar overblijft.

Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson en Liam Hemsworth keren sowieso terug in Catching Fire. Het vervolg moet november volgend jaar uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair