Kick-Ass 2 doet denken aan Superman II

Meer details over de opvolger van het keiharde Kick-Ass.

Menig fan van het eerste deel zal opgelucht zijn dat de voornaamste hoofdrolspelers terugkeren voor Kick-Ass 2: Balls to the Wall. De website Moviehole heeft nu ook enkele details weten te achterhalen van de keiharde superheldenfilm die ditmaal geregisseerd wordt door Jeff Wadlow.

Volgens Moviehole zal naast Aaron Johnson, Chloë Grace Moretz en Christopher Mintz-Plasse ook Garrett M.Brown terugkeren in de rol van Mr. Lizewski, de vader van Dave / Kick-Ass. Mr. Lizewski zal ook een grotere rol krijgen in de sequel. Tevens zou er gezocht worden naar acteur als Mark Strong, die de rol moet spelen van Uncle Ralph, de criminele voogd Chris / Red Mist.

Ook zegt Moviehole dat de verhaallijn erg veel lijkt op de verhaallijn van bijvoorbeeld Superman (1980) en Spider-Man 2 (2004). In Kick-Ass 2 wordt van zowel Dave als van Mindy (Hit Girl) de identiteit onthuld. Dave's identiteit wordt enkel ontdekt door één (belangrijk) personage. Die van Hit-Girl wordt echter bij de complete buitenwereld bekend, waardoor zij flink wat publieke aandacht zal krijgen. Zowel positief als negatief. Hit Girl krijgt het o.a. aan de stok met een aantal oud klasgenootjes.

Verdere details laten waarschijnlijk niet lang op zich wachten.



NieuwsFilm

meest populair