Video

Trailer The Man With the Iron Fists (Red Band)

RZA en Russell Crowe in kung fu spaghetti western.

door Bram de Groot op 29.06.2012 om 16:22 in Video
Hieronder zie je de trailer van The Man with the Iron Fist, de kung fu spaghetti western met onder meer rapper/acteur RZA en Russell Crowe. De film werd ook geschreven en geregisseerd door RZA, die de afgelopen jaren in leer is geweest bij Quentin Tarantino. RZA eerder over zijn project: "I'm going to tell you that we put a lot of time into the script, a lot of energy into it, a lot of people were supporting me on it, and if the energy comes out right, it should be a classic film to have in your library."

Andere rollen zijn voor Cung Le, Lucy Liu, Jamie Chung, Rick Yune en David Bautista. Na de trailer zie je de filmposter van de film die ergens in 2012 moet verschijnen.
13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Baron Von Marlon

Avatar

Iets te weinig western naar mijn smaak, maar ziet er lekker over-the-top en geweldadig uit dus ik ga hem zeker checken.

pmw84

Avatar

Wtf was dat ???
lol

typisch Quentin Taratino movie, ben echt geen fan van zijn werk. Zal hem checken wnnr die op internet uit is. Is geen bios waard vind ik. Ik vat zijn films niet op, heb kill bill geprobeerd te kijken maar kan het niet volhouden :s not even pulp fiction ... I DONT GET IT =)) HELP ME OUT LOL

Jonathancrane

Avatar

pmw84 "wtf was dat ???
lol

typisch Quentin Taratino movie, ben echt geen fan van zijn werk. Zal hem checken wnnr die op internet uit is. Is geen bios waard vind ik. Ik vat zijn films niet op, heb kill bill geprobeerd te kijken maar kan het niet volhouden :s not even pulp fiction ... I DONT GET IT =)) HELP ME OUT LOL"


Applausje voor zijn filmsmaak !

Het is dat je zelf zegt dat je Pulp Fiction niet snapt, anders had iemand het hier wel gezegd xD

Angelater

Avatar

Jammer genoeg ziet hij er wel leuk uit, want ik kan die RZA niet uitstaan sinds zijn bezoekje bij Californication. En die rap maakt het eigenlijk ook niet echt beter }:

jaime91

Avatar

Airbender "Deze volg ik al een tijdje, ga 'em zeker zien. Jamie Chung :~"

Ik ook hoewel ik ook geen grote Tarantino fan ben hou ik wel van Martial Arts films. Dit ziet er aardig uit,leuk om een keertje op dvd te kijken ofzo niet om voor naar de bios te gaan. Ik vraag me trouwens af of Beau Van Erven Dorens nog in deze film zit.

Ed Crane

Avatar

Kill Bill in het kwadraat dus?

ghossler

Avatar

Gruwelijk :D basicly bijna gewoon een actie film met heel veel eastern martial arts elements erin :D gruwelijk! en yea jamie chung moet ik zien haha.. ook weer leuk om lucy liu in actie te zien ! Smiley face en die kerel die in bond speelde... als die asian dude met diamonds in zijn gezicht in Die another day

TheRock

Avatar

En David Bautista...The Rock gaat zeker even kijken, maar misschien ook weer niet omdat RZA erbij zit...

major malfunction

Avatar

[on rhythm] ... Deze lijkt me echt de fakking BOM hahaaaaaa!!!

Masterbrain

Avatar

Lijkt wel Spinn -OFF van de personage van KILL BILL, en wederom
wordt de trailer verpest door rap miziek net als bij GANGSTER SQUAD.

Shifty777

Avatar

Al die reacties over Tarantino, terwijl die film niet eens van hem is. Gewoon een zoveelste film zoals bijv. Hostel waar hij zijn naam aan verleend maar niet of nauwelijks bij betrokken is. Regie is door RZA, die het samen met Eli Roth schreef, die op zijn beurt dan nog produceert. En ik vind persoonlijk de trailer niet echt bijzonder.

NieuwsFilm

meest populair