Eerste blik op en poster van Disneys Paperman

De korte "handgetekende" animatiefilm voorafgaand aan Disneys Wreck-It Ralph.

Walt Disney Animation Studios heeft de eerste blik op Paperman gegund aan de website Entertainment Weekly. Deze korte animatiefilm is te zien voorafgaand aan de Wreck-It Ralph, de CG animatiefilm die november dit jaar in de bioscoop te zien moet zijn.

De korte animatiefilm is in het zwart-wit en is geregisseerd door de animator John Kahrs, bekend van zijn werk aan bijvoorbeeld aan Tangled en The Incredibles. Paperman is een eerbetoon aan de handgetekende animatiefilms die steeds meer worden weggedrukt door de CG animatiefilms. Deze korte film is echter niet (compleet) met de handgetekend. Via een nieuwe techniek, die Meander heet, zijn CG animaties omgetoverd naar "handgtekende" animaties. Hieronder drie afbeeldingen uit Paperman:







Paperman gaat over de eenzame George die in alle macht de aandacht probeert te trekken van de beeldschone vrouw Meg, die werkzaam is de wolkenkrabber aan de overkant van het kantoor waar George werkt. Het speelt zich af in de jaren 50 in New York City. Hieronder de poster:



NieuwsFilm

meest populair