Nieuwe blik op Guillermo del Toro's Pacific Rim

Met robotbestuurders Charlie Hunnam en Rinko Kikuchi.

In de laatste editie van Entertainment Weekly staat een nieuwe foto van Guillermo del Toro's sci-fi actiefilm Pacific Rim. Op de foto staan acteur Charlie Hunnam (Tv-serie Sons of Anarchy) en actrice Rinko Kikuchi (The Brothers Bloom, 2008 en 47 Ronin, 2013), respectievelijk als de personages Raleigh Antrobus en Mako Mori.

Eerder zagen we al een vergelijkbare foto van Idris Elba (Prometheus, Thor) in een dito futuristisch pak. Pacific Rim komt in Nederland vermoedelijk op 15 augustus 2013 uit.

Muisklik voor een vergroting



Op het moment dat talloze monsters, Kaiju genaamd, uit de zee komen zetten, begint er een oorlog die miljoenen levens zal gaan kosten. Om het tegen de wezens op te nemen worden er massieve robots, Jaegers genaamd, ontwikkeld. Maar zelfs deze delven het onderspit tegen de genadeloze Kaiju. Dan is het aan een voormalig piloot (Hunnam) en een ongeteste beginner (Kikuchi) om het met een ouderwetse Jaeger uit het verleden tegen de Kaiju op te nemen. Ze zijn de laatste strohalm voor het voortbestaan van de mensheid.



NieuwsFilm

meest populair