Video

Tweede trailer Taken 2

Liam Neeson wederom als moordmachine op leeftijd.

door Jan-Peter Rook op 06.07.2012 om 15:21 in Video
Hieronder vind je een nieuwe internationale trailer voor Taken 2. In de film van regisseur Olivier Megaton (Colombiana, Transporter 3) heeft Liam Neeson wederom de hoofdrol als CIA agent Bryan Mills. Ook Maggie Grace en Famke Janssen keren terug. Dit keer is het echter niet de dochter (Grace) die gered moet worden, maar de moeder (Janssen), aangezien Mills' slachtoffers uit het eerste deel wraak willen nemen op hem en zijn familie.

Het eerste deel verzamelde 226,8 miljoen dollar aan de wereldwijde box office. Taken 2 draait vanaf 31 oktober in de Nederlandse bioscoop.


19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Ik weet niet of ik die trailer moet kijken,wil mezelf niet teveel spoilen..

Banned

Avatar

Tegen dat die film in de bios verschijnt hebben we 20 trailers voorbij zien komen...

HighVolt

Avatar

Zit er mega vet uit. ik ben zelf een grote fan van Liam Neeson en deze film lijk me geweldig het eerste deel was mega spannend en deel 2 word het dubbele van deel 1 als ik zo mag zien. Ik kan niet wachten

jaime91

Avatar

Banned "Tegen dat die film in de bios verschijnt hebben we 20 trailers voorbij zien komen..."

Dat bedoel ik dus doe het maar niet. Wel lastig hoor. ;)

Frietgezicht

Avatar

Ik wist pas na de 1ste trailer dat onze Famke ook weer meedeed.
Als Carice van Houten in Amerika een kutscheet laat weten we het al maar wat zij allemaal doet blijft nogal onopgemerkt,respect voor deze dame hoor.

jaime91

Avatar

Frietgezicht "Ik wist pas na de 1ste trailer dat onze Famke ook weer meedeed.
Als Carice van Houten in Amerika een kutscheet laat weten we het al maar wat zij allemaal doet blijft nogal onopgemerkt,respect voor deze dame hoor."

Hahaha XD. Ik denk dat dat komt omdat Famke natuurlijk ook een nederlandse is maar eigenlijk alleen maar bekend is van amerikaanse hollywoodfilms terwijl dit bij Carice natuurlijk andersom is. Carice is op dit moment pas echt aan het doorbreken daar en eerlijk gezegd heb ik daar ook best wel respect voor want zo makkelijk is dat niet hoor.

Decepticon

Avatar

Ik heb geen geluid bij de trailer.

Frietgezicht

Avatar

jaime91 "Hahaha XD. Ik denk dat dat komt omdat Famke natuurlijk ook een nederlandse is maar eigenlijk alleen maar bekend is van amerikaanse hollywoodfilms terwijl dit bij Carice natuurlijk andersom is. Carice is op dit moment pas echt aan het doorbreken daar en eerlijk gezegd heb ik daar ook best wel respect voor want zo makkelijk is dat niet hoor."


True maar mijn kritiek is niet op FT gericht hoor(deels :P) maar gewoon alle media. Zonder dat ik het wil lees of ik hoor wel alles over Carice en nutteloze mensen als Patricia Paay en d'r dochter enz,maar uit Nederland is er weinig waardering voor Famke heb ik het gevoel. Als je geen film-fan bent herken je dr denk ik niet eens op straat.

Maar ja,over de film,hoop beter dan deel 1.

jaime91

Avatar

Frietgezicht "True maar mijn kritiek is niet op FT gericht hoor(deels :P) maar gewoon alle media. Zonder dat ik het wil lees of ik hoor wel alles over Carice en nutteloze mensen als Patricia Paay en d'r dochter enz,maar uit Nederland is er weinig waardering voor Famke heb ik het gevoel. Als je geen film-fan bent herken je dr denk ik niet eens op straat.

Maar ja,over de film,hoop beter dan deel 1."

Dat ben ik helemaal met je eens! Sterker nog ik wist een aantal jaren geleden niet eens dat Famke een nederlandse was. Er is hier idd veel te weinig waardering voor haar terwijl zij echt heel veel bereikt heeft daar en met de grootste acteurs/regisseurs gewerkt heeft en nog steeds werkt. Toch iets waar we ontzettend trots op mogen zijn.

JamesBond

Avatar

Aha! Dus hij wordt wel ontvoerd (: Ben benieuwd hoe dat gaat aflopen. Verder leuke nieuwe shots al is de trailer amper een minuut. Maar zij is het dus die over daken rent, en niet Liam Neeson

Jonathancrane

Avatar

jaime91 "Dat ben ik helemaal met je eens! Sterker nog ik wist een aantal jaren geleden niet eens dat Famke een nederlandse was. Er is hier idd veel te weinig waardering voor haar terwijl zij echt heel veel bereikt heeft daar en met de grootste acteurs/regisseurs gewerkt heeft en nog steeds werkt. Toch iets waar we ontzettend trots op mogen zijn."


Ik ben Carice ziek. Haar rollen zijn constant hetzelfde, en het beste wat zij geboden heeft in beeld zijn haar borsten ongeveer 50 keer.

ghossler

Avatar

Huh ik snap het niet meer... in trailer 1.... zag je duidelijk datie zegt... dat aleen die moeder werd ontvoerd... en nu in trailer.. hebben ze veranderd in dat ze allebei 2 worden gepakt? :S:S:S rare shit... maar either way .. k ga hem toch checke :P (en k vind dat deze trailer minder weg geeft dan trailer 1) dus je kan gewoon kijken ;)

Orangey

Avatar

jaime91 "Dat ben ik helemaal met je eens! Sterker nog ik wist een aantal jaren geleden niet eens dat Famke een nederlandse was. Er is hier idd veel te weinig waardering voor haar terwijl zij echt heel veel bereikt heeft daar en met de grootste acteurs/regisseurs gewerkt heeft en nog steeds werkt. Toch iets waar we ontzettend trots op mogen zijn."


datzelfde geldt voor yorick van wageningen die speelde ook in films als the new world en the girl with the dragon tattoo, maar daar hoor niemand over. nee het gaat altijd over carice, ze is geen slechte actrice, maar ze zet haar personages altijd hetzelfde neer.

jaime91

Avatar

ghossler "huh ik snap het niet meer... in trailer 1.... zag je duidelijk datie zegt... dat aleen die moeder werd ontvoerd... en nu in trailer.. hebben ze veranderd in dat ze allebei 2 worden gepakt? :S:S:S rare shit... maar either way .. k ga hem toch checke :P (en k vind dat deze trailer minder weg geeft dan trailer 1) dus je kan gewoon kijken ;)"

Hahaha heb ik al gedaan,kon de verleiding toch niet weerstaan. ;) Maar dat is idd heel raar vraag me af hoe en vooral waarom ze dat verandert hebben. En waarom zei hij dat niet in de 1ste trailer?? Hmmm heel vreemd.

jaime91

Avatar

Filmfan25 "datzelfde geldt voor yorick van wageningen die speelde ook in films als the new world en the girl with the dragon tattoo, maar daar hoor niemand over. nee het gaat altijd over carice, ze is geen slechte actrice, maar ze zet haar personages altijd hetzelfde neer."

Yep ben ik het deels mee eens. Ook een top acteur! Alleen zag ik zowel Yorick als Famke laatst bij de wereld draait door. Al is Yorick alweer een tijdje terug maar goed,leuk dat DWDD daar wel aandacht aan besteed. En leuk maar ook apart om Famke nederlands te horen praten. Dat heb ik overigens ook met Charlize Theron,als ik haar Afrikaans hoor praten wat ook veel op nederlands lijkt. Overigens ben ik het met je oneens wat Carice betreft.

Decepticon

Avatar

jaime91 "Hahaha heb ik al gedaan,kon de verleiding toch niet weerstaan. ;) Maar dat is idd heel raar vraag me af hoe en vooral waarom ze dat verandert hebben. En waarom zei hij dat niet in de 1ste trailer?? Hmmm heel vreemd."
Dat hebben ze veranderd, omdat ze de oude synopsis die hier op FT altijd vermeld werd, hebben gelezen, en deed vermoeden dat Liam Neeson ontvoerd zou worden. :P:E

jaime91

Avatar

Decepticon "Dat hebben ze veranderd, omdat ze de oude synopsis die hier op FT altijd vermeld werd, hebben gelezen, en deed vermoeden dat Liam Neeson ontvoerd zou worden. :P:E"

Haha wauw dan is FT een grotere site dan ik had gedacht. Ongeloofelijk dat deze site zelfs invloed heeft op films. Nice! :E T+)

Ik vind dan wel dat dat vermeld moet worden in de credits.

ghossler

Avatar

Decepticon "Dat hebben ze veranderd, omdat ze de oude synopsis die hier op FT altijd vermeld werd, hebben gelezen, en deed vermoeden dat Liam Neeson ontvoerd zou worden. :P:E"


lol :P oh well.. hoop dat de film gwoon leuker of even leuk is als deel 1 vind ik prima :D en liam neeson blijft een baas :P

Decepticon

Avatar

jaime91 "Ik vind dan wel dat dat vermeld moet worden in de credits."
Haha LOL inderdaad! :E

NieuwsFilm

meest populair