Algemeen

Rol Benedict Cumberbatch in Star Trek 2 bekend

En het is niet wie je denkt dat het is...

door Jim Pedd op 10.07.2012 om 09:44 in Algemeen
Er is heel lang gespeculeerd over de rol van Benedict Cumberbatch in de tweede Star Trek-film van regisseur J.J. Abrams. In eerste instantie werd gedacht dat Cumberbatch de rol van Khan zou spelen, een van de grootste slechteriken in de Star Trek franchise. Dat gerucht werd ontkracht door Simon Pegg, die verder weigerde te vertellen wie Cumberbatch dan zou spelen.

Acteur Karl Urban, die de rol van Dr. McCoy speelt, lijkt die rol nu per ongeluk toch bekend gemaakt te hebben. Hij deed dit tijdens een interview met Digital Spy, waarin hij het volgende vertelde over Cumberbatch. “He’s awesome, he’s a great addition, and I think his Gary Mitchell is going to be exemplary,” aldus Urban.

Helaas wisten wij in eerste instantie niet wie Gary Mitchell is. Gelukkig wist Digital Spy daar meer over. In de originele serie zat Mitchell samen met Captain Kirk in dezelfde klas op de Starfleet Academy. De twee waren vrienden totdat een ontmoeting met een ruimtebarrière Mitchell veranderde in een wrede, meedogenloze en sterke vijand.

Het plot van de film is verder niet bekend, maar vanaf 16 mei 2013 kunnen we naar de bioscopen om Star Trek 2 te kijken.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

BuckRogers

Avatar

Zou zomaar kunnen. Maar wie zegt dat Urban zich niet expres heeft versproken? Lijkt me toch een beetje knullig.

Dukat

Avatar

Ik moet het eerst zien om te geloven. Volgens mij speelt hij Sybok (half-broer van Spock).

Orangey

Avatar

Dukat "Ik moet het eerst zien om te geloven. Volgens mij speelt hij Sybok (half-broer van Spock)."


daar heeft hij wel de juiste kop voor

NieuwsFilm

meest populair