Teaser poster Gareth Edwards' Godzilla

Daarnaast een omschrijving van de teaser die op de Comic-Con vertoond werd.

Legendary Pictures liet tijdens de San Diego Comic-Con maar liefst twee monsterfilms zien. De eerste daarvan was - zoals verwacht - de film Pacific Rim, en de andere Gareth Edwards Godzilla. Helaas staan er geen beelden van de teaser online, maar kwam er wel een teaser poster uit. Daarnaast beschreef SlashFilm de teaser die vertoond werd.

De teaser was erg kort, en begon met beelden van een verwoest stedelijk landschap. Verder was er een groot gebouw, dat eruit zag alsof een monster er recht doorheen gelopen had. Daarnaast de suggestie van een beest met zes armen dat dood in de puinhopen van de stad ligt. En dan een shot van Godzilla, die van achteren gezien wordt, vervolgens het hoofd richting de camera draait en een ijzingwekkend geluid voortbrengt. Hieronder een eerder ontwerp van het monster (al is niet bekend of dit het uiteindelijke ontwerp is).

Het is maar de vraag in hoeverre de teaser Edwards' film representeert. Toen Edwards op het podium verscheen, vertelde hij dat zijn Godzilla geen science fiction film moet worden, maar een realistische film. Verder lijkt het erop dat de film wel de thematische invloed van atoomkracht zal behouden. Tijdens de teaser werd een citaat van Bhagavad Gita geparafraseerd, dat eens door J. Robert Oppenheimer uitgesproken werd, toen hij sprak over het Manhattan Project.


Wanneer de nieuwe Godzilla-film uit moet komen is nog niet bekend, behalve dat dit in de loop van 2014 zal zijn. Hieronder de teaser poster.

[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/a6d8e64.jpg][/url]

NieuwsFilm

meest populair