Gigli slechtste film 2003

De film 'Gigli', waarin Jennifer Lopez en Ben Affleck ieder een rol speelden, heeft zaterdagavond de Golden Raspberry Award voor de slechtste film van 2003 gekregen. De prijs werd dit jaar voor de 24ste keer uitgereikt in Los Angeles. De film kreeg in zes categorieën een 'Razzie'.

Naast slechtste film van 2003 werden Lopez en Affleck beiden uitgeroepen tot slechtste actrice en acteur en het voormalige stel werd samen uitgeroepen tot slechtste koppel van het witte doek. Martin Brest kreeg twee 'Razzies'; één voor slechtste regisseur en één voor het schrijven van het slechtste script. 'Gigli' koste 54 miljoen dollar en leverde slechts 6 miljoen dollar op. John Wilson, de bedenker van de Raspberry Award, noemt de film 'beschamend'.

Sylvester Stallone kreeg voor de tiende keer een 'Razzie', een record. Deze keer kreeg hij de prijs voor zijn rol in 'Spy Kids 3-D: Game Over. Onder de tien prijzen die Stallone ooit kreeg, zit ook die voor slechtste acteur van de twintigste eeuw.

Demi More ontving een 'Razzie' voor haar comebackrol in de film 'Charlie's Angels: Full Throttle', de film wordt gezien als slechtste remake van 2003.



NieuwsFilm

meest populair