Hoe duur is het om Batman te zijn? (infographic)

We geven één hint: het is goedkoper om Iron Man te zijn.

De mensen van de website Moneysupermarket vroegen zich af hoe duur het is om Batman te worden. In het kader van The Dark Knight Rises is het natuurlijk interessant om eens naar die vraag te kijken. En wat blijkt? Het is wel extreem duur om Batman te zijn, en Bruce Wayne mag blij zijn dat hij zo'n groot fortuin geërfd heeft van zijn ouders.

Wayne Manor alleen al kost volgens de website ongeveer 600 miljoen dollar, en daar komen ieder jaar extra kosten bovenop, voor een totaal van $37.000. Verder is de totale waarde van de voertuigen die Wayne in bezit heeft ongeveer tachtig miljoen dollar, en de kosten van de wapens die hij heeft komt neer op ongeveer $10.000. Gelukkig dus maar dat Bruce Wayne de multinational van zijn ouders heeft gekregen, die ongeveer zeven miljard dollar waard is volgens de website. De cijfers zijn natuurlijk uit de lucht gegrepen, maar dat maakt het desalniettemin interessant om naar te kijken. Klik op de onderstaande afbeelding voor de infographic.

[/url]

Verder gaf de website nog een infographic uit die weergeeft hoe duur het is om
Iron Man te zijn. Hij is een stuk goedkoper dan Batman, zo blijkt, maar tegelijkertijd ook een stuk rijker. De totale waarde van Stark Industries komt volgens de website neer op 20,3 miljard dollar, en op de bankrekeningen van Tony Stark zou een bedrag van 9,3 miljard dollar staan. De kosten van het Iron Man-pak komen volgens de website neer op iets meer dan 110 miljoen dollar, hoewel elke nieuwe versie weer een stuk duurder blijkt. Klik op de onderstaande afbeelding voor de infographic.

[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/55554f6.jpg]



NieuwsFilm

meest populair