Mel Gibson over zijn rol in Machete Kills (video)

En weer een nieuwe personageposter met William Sadler als Sheriff Doakes.

Regisseur Robert Rodriguez heeft de opnames voor Machete sequel Machete Kills inmiddels afgerond. Er is onder meer een hoofdrol voor Mel Gibson. Deze gaf onlangs een interview waarin hij inging op zijn personage Luther Voz. Hieronder vind je de video.


Verder is er weer een personageposter boven komen drijven. Het betreft het personage Sheriff Doakes, gespeeld door William Sadler. Hieronder kun je hem bekijken.



In Machete Kills wordt Machete gerekruteerd door de Amerikaanse overheid voor een missie die onmogelijk is voor elke sterveling. Machete moet zijn weg door Mexico vechten om het gestoorde hoofd van een drugskartel en een excentrieke wapenhandelaar aan te pakken. Vooral die laatste is daarbij belangrijk, want de wapenhandelaar wil met behulp van een wapen in de ruimte de wereld onderdompelen in oorlog. Aan Machete dus de taak om een leger van Mexicanen aan te pakken om een plan voor wereldwijde anarchie tegen te houden.

Rollen zijn er voor o.a. Danny Trejo, Amber Heard, Sofia Vergara, Zoe Saldana en Charlie Sheen. Ergens in 2013 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair