Ook Vanessa Hudgens in Machete Kills

De vrouwen stapelen zich voor in de actiefilm van Robert Rodriguez.

Met dank aan gebruiker Myridonen in de FT Off-topic kunnen we melden dat popster/actrice Vanessa Hudgens een rol heeft in Robert Rodriguezs Machete Kills. Ze vult een flinke lijst met grote namen aan. Eerder gingen de opvallende verschijningen Sofia Vergara, Zoe Saldana Alexa Vega, Amber Heard, Jessica Alba, Michelle Rodriguez en Lady Gaga haar voor en de mannelijke rollen worden ingevuld door grote namen als Danny Trejo, Mel Gibson William Sadler, Cuba Gooding Jr. en Charlie Sheen.

Op haar website zegt Hudgens, die eerder rollen had in films als High School Musical (2006), Sucker Punch (2011) en Journey 2: The Mysterious Island (2012): "Yes, it is true! We can confirm that Vanessa will be in the new Robert Rodriguez movie Machete Kills as Cereza!" Vanessa Hudgens:



In Machete Kills wordt Machete gerekruteerd door de Amerikaanse overheid voor een missie die onmogelijk is voor elke sterveling. Machete moet zijn weg door Mexico vechten om het gestoorde hoofd van een drugskartel en een excentrieke wapenhandelaar aan te pakken. Vooral die laatste is daarbij belangrijk, want de wapenhandelaar wil met behulp van een wapen in de ruimte de wereld onderdompelen in oorlog. Aan Machete dus de taak om een leger van Mexicanen aan te pakken om een plan voor wereldwijde anarchie tegen te houden. Ergens in 2013 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair