Algemeen

Eerste foto van Arnold Schwarzenegger in The Last Stand

Schwarzeneggers eerste hoofdrol sinds Terminator 3: Rise of the Machines (2003).

door Bram de Groot op 03.08.2012 om 09:42 in Algemeen
Hieronder zie je een eerste officiële foto van hoofdrolspeler Arnold Schwarzenegger in de film The Last Stand van regisseur Kim Ji-woon, bekend van I Saw the Devil (2010) en The Good, The Bad, The Weird (2008). In de film heeft Schwarzenegger zijn eerste hoofdrol sinds Terminator 3: Rise of the Machines uit 2003. Andere rollen zijn voor Jaimie Alexander, Johnny Knoxville en Luis Guzmán.

In de western The Last Stand, de eerste Engelstalige film van regisseur Kim Ji-woon, speelt de Oostenrijkse spierbundel een Amerikaanse sheriff die het opneemt tegen een Mexicaanse drugskartel. Vanaf 17 januari 2013 moet The Last Stand in de bioscoop draaien.
19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nietselam

Avatar

Met een hoop make-up kan hij nog best voor terminator door, sommige gooische vrouwen gooien er een laag van een cm op, geen rimpel meer te zien, alleen moeten ze niet lachen dan he, maar dat hoeft een terminator dan ook niet.

FilmMaster

Avatar

Zelfs bejaarden moeten weer aan de slag in hollywood.wat een gekken daar ook.
een paar van die b-acteurs weer een film te laten spelen.

Pete_027

Avatar

Wat een veelzeggende foto:Y

Infje

Avatar

FilmMaster "zelfs bejaarden moeten weer aan de slag in hollywood.wat een gekken daar ook.
een paar van die b-acteurs weer een film te laten spelen."


Als jij 1 van Hollywoods best betaalde acteurs was en jouw films bij elkaar alleen al meer dan 1,5 miljard hebben opgeleverd kan ik je niet echt een B acteur noemen. Acteer prestaties daar gelaten.

adofmirosch

Avatar

Aiii dat zijn meer rimpels dan ik hat verwacht.
maar ik heb vertrouwen in arnold.

ExCaL^

Avatar

Leuk! De beste man is alweer 65 jaar! Ik ben een groot fan van arnold. De 1e kaarten van The Expendables 2 staan al in de voorverkoop. Hell yeah! Zin in.

Annefleur

Avatar

En wat is er mis met een paar rimpels.. helemaal niets! Smiley face Hij ziet er nog goed uit voor zijn leeftijd!!

afbeelding

Frietgezicht

Avatar

Ik dacht dat FT altijd een site was waar vooral mannen reageren maar als er een artikel over Arnie verschijnt verschijnen ook de vrouwtjes met reacties over rimpels en botox enz.

Decepticon

Avatar

Leuk zo'n foto :P maar ik vind het nog wel meevallen wat rimpels betreft. Wat hem wel ouder maakt, is dat hangende velletje onderaan zijn kin ;).
Go Ahnold, ik hoop dat dit een leuke schietfilm wordt.

seppe

Avatar

Hopelijk wordt dit goed. I saw the devil vond ik toch wel een van de betere thrillers die ik de laatste jaren heb gezien.

adofmirosch

Avatar

Frietgezicht "Ik dacht dat FT altijd een site was waar vooral mannen reageren maar als er een artikel over Arnie verschijnt verschijnen ook de vrouwtjes met reacties over rimpels en botox enz."ik ben geen mokkel.

Thiver

Avatar

Frietgezicht "Ik dacht dat FT altijd een site was waar vooral mannen reageren maar als er een artikel over Arnie verschijnt verschijnen ook de vrouwtjes met reacties over rimpels en botox enz."

Ach, was Bolo hier nog maar... :'(

Zomerbiertje

Avatar

Ben ik dan de enige die Arnie zijn kapsel eruit vind zien als een pleeborstel? In de trailer van the expandebles en op andere foto's word ik er steeds aan herinnerd dat mijn pleeborstel nodig aan vervanging toe is..

Verder ben ik wel erg nieuwsgierig naar deze film.

NieuwsFilm

meest populair