Russell Crowe wellicht als Roland Deschain in The Dark Tower

Hij vervangt dan Javier Bardem - en Warner neemt binnenkort een beslissing.

De reis van The Dark Tower naar het witte doek is tot nu toe bovenal turbulent. Stephen Kings magnum opus heeft veel problemen gekend tot nu toe. Zo werd besloten dat het project te duur zou worden als het gemaakt zou worden op de manier die Ron Howard, Brian Grazer en Akiva Goldsman voor ogen hebben. Zij waren zo overtuigd van hun plannen dat ze zelfs Javier Bardem strikten om de hoofdrol van Roland Deschain te spelen.

Nu blijkt dat er wat veranderingen plaats zullen vinden op dat gebied. Volgens Deadline zal Warner binnenkort een scenario van Goldsman krijgen en zal het productiehuis dan evalueren hoe het verder moet met het project. Daarnaast is nu bekend gemaakt dat Bardem niet meer te zien zal zijn in het project en dus zal er gezocht moeten worden naar een opvolger voor die acteur.

Die opvolger lijkt gevonden te zijn in Russell Crowe. Hij is nog niet officieel verbonden aan het project, maar mocht de studio beslissen verder te gaan met het project, dan willen ze Crowe graag in de hoofdrol zien. Hoe kijken jullie hier tegenaan? Is Crowe, als het zover komt, een goede vervanger van Bardem?



NieuwsFilm

meest populair