Wederom casttoevoeging aan The Hunger Games: Catching Fire

Alan Ritchson zal de rol van Gloss op zich nemen.

Lionsgate maakte vandaag bekend dat er wederom een toevoeging aan de cast van The Hunger Games: Catching Fire is gedaan. Ditmaal betreft het Alan Ritchson, van wie ook al bekend is welke rol hij zal spelen. Dat is die van Gloss, een van de vorige tributes die tijdens de Hunger Games had gewonnen. Samen met zijn zus Cashmere moet hij meedoen in de Quarter Quell.

Ritchson speelde recentelijk nog in de CBS comedy Super Fun Night, en Blue Mountain State. Verder speelde hij ook nog Aquaman in de TV-serie Smallville.

In dit vervolg op het succesvolle The Hunger Games, moeten Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) en Peeta Mellark (Josh Hutcherson) op een rondreis door Panem, waarbij ze alle districten aan zullen doen. Onderweg merkt Katniss dat er een opstand aan zit te komen, maar dat neemt niet weg dat het Capitol op het moment nog aan de macht is. Terwijl de twee door het land reizen, bereidt President Snow (Donald Sutherland) zich ondertussen voor op de vijfenzeventigste Hunger Games (The Quarter Quell), waarin de winnaars van de vorige vijfentwintig Hunger Games het tegen elkaar op moeten nemn.

The Hunger Games: Catching Fire zal geregisseerd worden door Francis Lawrence, en geproduceerd worden door Nina Jacobson en Jon Kilik. De film moet eind november 2013 uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair